Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţia pe A1 Orăştie-Sibiu va fi închisă, în 10 octombrie, pentru 24 de ore

Circulaţia rutieră pe autostrada A1 Orăştie - Sibiu va fi închisă, în 10 octombrie, pentru 24 de ore, pentru montarea unor elemente necesare realizării viitorului nod rutier Sebeş de pe Autostrada Sebeş-Turda.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.10.2019 - 17:46

În perioada menţionată, traficul va fi deviat pe DN 1 (E81) şi pe DN 7 (E68).

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), circulaţia rutieră va fi închisă pe autostrada Orăştie - Sibiu între Nodul Rutier Sebeş Nord (Lancrăm) şi Nodul Rutier Sebeş Vest (Vinţişoara), pentru montarea unor elemente necesare realizării viitorului Nod Rutier Sebeş de pe Autostrada Sebeş-Turda (A10).

Circulaţia pe autostrada A1 va fi închisă în intervalul 10 octombrie, ora 8.00 - 11 octombrie, ora 8.00.

Pe perioada lucrărilor, traficul va fi deviat pe DN1 (E81) şi pe DN 7 (E68).

"Vă rugăm să circulaţi cu atenţie şi să respectaţi restricţiile impuse temporar. Vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru ca circulaţia pe acest secor de autostradă să fie reluată în cel mai scurt timp posibil", arată CNAIR.

Comentarii