Ce spun medicii despre starea băieţelului înecat la ștrand

Copilul în vârstă de şase ani care s-a înecat la un ştrand din Hunedoara a fost transportat cu elicopterul SMURD la Timişoara, medicii precizând că se află într-o stare foarte gravă, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.12.2018 - 20:59

Iulian Velea, medic în cadrul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, joi seara, pentru Mediafax, că băieţelul de şase ani care s-a înecat la un ştrand din Hunedoara se află în comă de gradul patru, fiind în stare foarte gravă.

Pe parcursul zilei de joi, copilul a fost transferat cu elicopterul SMURD de la spitalul din Deva la Spitalul Judeţean Timişoara.

“Copilul se află în comă profundă, de gradul patru. Nu putem să precizăm cum va evolua starea lui de sănătate. Imediat ce a ajuns la Timişoara, a fost supus mai multor investiţii medicale, are şi o pneumonie”, a precizat medicul Iulian Velea.

Un copil în vârstă de 6 ani s-a înecat, miercuri, într-o piscină de la un ştrand din Hunedoara. Copilul a fost resuscitat de angajaţii ştrandului şi dus la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Comentarii