Căutările avionului dispărut în Canalul Mânecii au fost reluate

Căutările avionului dispărut de pe radare deasupra Canalului Mânecii, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, au fost reluate, miercuri dimineaţă, informează BBC, care citează poliţia din Guernsey.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.01.2019 - 11:42

"Două avioane au decolat şi vor cerceta o arie în care credem că avem cele mai mari şanse să găsim ceva, stabilită pe baza analizei valurilor şi vremii din momentul în care avionul a dispărut. Zonele costale ale Insulei Alderney, stâncile izolate şi alte insule vor fi cercetate din aer", a precizat poliţia insulară. 

Căutările avionului dispărut, luni, deasupra Canalului Mânecii, au fost suspendate, marţi seară, din cauza întunericului.

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Comentarii