Brigada Rutieră va restricţiona traficul, duminică, în zona Poligrafiei - Jiului cu ocazia startului Turului ciclist al României.

Brigada Rutieră va restricţiona traficul duminică în zona Poligrafiei - Jiului

Brigada Rutieră va restricţiona traficul, duminică, în zona Poligrafiei - Jiului cu ocazia startului Turului ciclist al României. Între orele 10,00 şi 10,15 va avea loc adunarea participanţilor pe trotuar, în alveola din faţa Monumentului Aripi

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 23.09.2018 - 11:08

Între orele 10,15 - 13,30, participanţii se vor deplasa pe traseul bulevardul Poligrafiei până la intersecţia cu strada Jiului - până la intersecţia cu bulevardul Gloriei, fără a afecta traficul din intersecţie; între orele 13,30 - 14,00, defluirea tuturor participanţilor, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, va fi restricţionat traficul rutier pe traseul sus menţionat.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de traseu, să respecte semnalele şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

Comentarii