Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brigada Rutieră va restricţiona traficul, duminică, în zona Poligrafiei - Jiului cu ocazia startului Turului ciclist al României.

Brigada Rutieră va restricţiona traficul duminică în zona Poligrafiei - Jiului

Brigada Rutieră va restricţiona traficul, duminică, în zona Poligrafiei - Jiului cu ocazia startului Turului ciclist al României. Între orele 10,00 şi 10,15 va avea loc adunarea participanţilor pe trotuar, în alveola din faţa Monumentului Aripi

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 23.09.2018 - 11:08

Între orele 10,15 - 13,30, participanţii se vor deplasa pe traseul bulevardul Poligrafiei până la intersecţia cu strada Jiului - până la intersecţia cu bulevardul Gloriei, fără a afecta traficul din intersecţie; între orele 13,30 - 14,00, defluirea tuturor participanţilor, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, va fi restricţionat traficul rutier pe traseul sus menţionat.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de traseu, să respecte semnalele şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

Comentarii

loading...