14.8 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăȘtirile zileiBombă în showbiz! Bianca Drăgușanu divorțează

Bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu divorțează

Bianca Drăgușanu a depus, miercuri, actele de divorț la notar. Blondina a fost cea care a pus punct căsniciei după nenumăratele neînțelegeri dintre ei. Este cunoscut faptul că, de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu și partenerul său au trecut prin momente dificile, însă în ultima vreme lucrurile păreau că sunt din ce în mai bine între ei.

Cu toate acestea, surse din anturajul celor doi au declarat, potrivit cancan.ro că situația nu era nici pe departe așa cum toată lumea credea, iar Bianca Drăgușanu s-ar fi săturat să fie agresată de omul de afaceri. Iar la aceste lucruri s-ar fi adăugat infidelitățile de care fosta prezentatoare ar fi aflat pe parcursul timpului.

„M-am săturat să fiu bătută”, s-ar fi confesat blondina unor prieteni.

Bianca Drăgușanu declara imediat după cununia civilă că în ultimul an s-a simțit foarte fericită, iar decizia de a se cununa a fost luată atât de ea, cât și de partenerul său. Amândoi au simțit aceste lucru, iar secretul a fost păstrat cu strășnicie. Nici chiar părinții celor doi nu au știut că urmează să aibă loc fericitul eveniment.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate…  A fost discutată de mai multă vreme (n.red. – cununia civilă). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a spus Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă, pentru Antena Stars.

Episodul violent petrecut în urmă cu câteva săptămâni între Bianca Drăgușanu și soțul său a lăsat urme pe trupul vedetei. Vedeta s-a filmat cu o pereche de cercei cu cristale Swarovski care au cucerit-o și le-a dezvăluit internauților de unde îi pot achiziționa. Deși a fost atentă la fiecare detaliu care a apărut în cadru, fosta prezentatoare TV are o vânătaie pe umărul drept și alta sub ochiul stâng, în ciuda faptului că a încercat să ascundă aceste lucruri cu ajutorul fondului de ten. Cu puțin timp înainte de marele scandal, Bianca Drăgușanu transmitea indicii pe contul său de Instagram. Bianca filmase în restaurant și a adăugat un GIF prin care spunea că are nevoie de spațiu.

Bianca Drăgușanu a mers la masaj, și a făcut și de acolo câteva mai multe filmări pe care le-a urcat pe Insta Story. Intenționat sau nu, Bianca Drăgușanu și-a filmat picioarele, iar în clip se vede că are răni pe picioare, cel mai probabil dovezile agresiunii din noaptea de miercuri spre joi, respectiv 11 spre 12 septembrie.

Cele mai citite

Sebastian Burduja dezmințea că există ,,taxa pe soare”, iar acum o vrea eliminată. Cum se schimbă facturile de la 1 aprilie

În urmă cu o lună, ministrul energiei Sebastian Burduja declara în fața jurnaliștilor că nu există taxa pe soare în România, iar acum oficialul...

Uniunea Europeană anunță un pachet de ajutor de 7,3 miliarde de euro pentru Egipt

Uniunea Europeană anunță un pachet de ajutor de 7,3 miliarde de euro pentru Egipt, care se confruntă cu probleme de lichidități, pe fondul îngrijorărilor...

ANPC demarează o serie de controale pe piața produselor de post

Directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, a anunțat duminică, prin intermediul paginii sale de Facebook, că instituția va desfășura...
Ultima oră
Pe aceeași temă