Bărbatul evadat, la sfârşitul lunii noiembrie, de la Penitenciar a fost prins de poliţişti

Bărbatul în vârstă de 36 de ani care a evadat, la sfârşitul lunii noiembrie, de la Penitenciarul Pelendava a fost prins, marţi dimineaţa, de poliţiştii doljeni, fiind găsit într-un imobil nelocuit. El urmează să fie încarcerat la Penitenciarul Craiova.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.12.2018 - 09:27

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul IPJ, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, l-au identificat şi l-au prins, marţi dimineaţa, într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr, pe bărbatul de 36 de ani, din Moţăţei, care a evadat în 25 noiembrie dintr-un penitenciar din Dolj.

La nivelul Poliţiei Judeţene Dolj a fost constituită o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cel în cauză urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Craiova.

"Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitivarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unităţii de parchet competente", au precizat reprezentanţii Poliţiei Dolj.

În 25 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 36 de ani, din Moţăţei, a evadat din Penitenciarul Pelendava. El era condamnat la executarea unei pedepse de trei ani închisoare pentru furt calificat.

Comentarii