3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiBărbat prins în flagrant imediat după comiterea unei infracţiuni de furt calificat

Bărbat prins în flagrant imediat după comiterea unei infracţiuni de furt calificat

Potrivit unui comunicat al DGPMB remis sâmbătă Agerpres, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au depistat un bărbat care, prin escaladarea gardului, a sustras mai multe bunuri din curtea unui imobil.

“Cel în cauză a fost condus la sediul subunităţii de poliţie pentru continuarea cercetărilor, iar pe parcursul audierilor s-a stabilit că acesta, în data de 19 martie, ar fi procedat într-un mod asemănător, sustrăgând mai multe materiale de construcţii de la aceeaşi adresă”, se arată în comunicatul citat.

Bărbatul de 27 ani a fost reţinut de poliţişti, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Poliţiştii menţionează că “punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă