Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Aurel Rapa

Au fost trimise întăriri pentru găsirea bărbatului care a ucis un poliţist din Timiş

Forţe suplimentare din Bucureşti, Arad şi Caraş- Severin au sosit în Timiş pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist din oraşul Recaş aflat în misiune. Căutările au fost întrerupte pe timpul nopţii şi reluate în zori.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.06.2019 - 11:07

Poliţiştii din Timiş sunt în continuare în alertă de grad zero, luni dimineaţa, şi încearcă să îl găsească pe Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, duminică după-amiaza.

Lepa a fost dat în urmărire naţională, după fapta sa.

Luni dimineaţă au fost reluate căutările în zona localităţii Izvin, după ce au fost oprite pe parcursul nopţii. Totuşi, noaptea trecută, în localitate au rămas trupele de intervenţie şi au fost menţinute filtrele de circulaţie.

Mascaţii de la SIAS, sosiţi de la Bucureşti, luptătorii de la trupele special de intervenţie din Timiş, Arad şi Caraş- Severin, zeci de jandarmi înarmaţi cu pistoale mitralieră şi poliţişti îl caută pe criminal.

Un poliţist de 43 de ani de la Postul de Poliţie Recaş a fost împuşcat  mortal, în misiune, de  Ionel Marcel Lepa, căutat pentru tâlhărie.

Comentarii

loading...