Atenție, hoții au dezvoltat o nouă metodă de furt! O bătrână din Petroșani i-a căzut victimă

O bătrână de 72 de ani, din Petroşani, a rămas fără 3.000 euro şi alte sume în valută şi lei, după ce a primit în casă o femeie care s-a recomandat ca fiind angajată a unui magazin şi i-a prezentat mai multe produse de curăţat.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2020 - 18:42

Potrivit poliţiştilor, fapta s-a petrecut pe 8 ianuarie, iar fiul victimei a constatat, după o zi, că dintr-un dulap al mamei sale, aflat în dormitor, au dispărut 3.000 de euro, 200 de dolari, 200 de lire sterline şi 1.200 de lei.

Femeia a depus o plângere la Poliţia Petroşani şi a relatat că suspecta fost invitată în bucătăria locuinţei, unde a făcut "demonstraţii" cu produsele de menaj, iar după aproximativ 10 minute a plecat, motivând că persoana vătămată "nu îndeplinea condiţiile promoţiei", având o pensie mai mare de 700 de lei.

"În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările vizând identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului şi luarea măsurilor legale", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Comentarii