9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAtenție, hoții au dezvoltat o nouă metodă de furt! O bătrână din...

Atenție, hoții au dezvoltat o nouă metodă de furt! O bătrână din Petroșani i-a căzut victimă

Potrivit poliţiştilor, fapta s-a petrecut pe 8 ianuarie, iar fiul victimei a constatat, după o zi, că dintr-un dulap al mamei sale, aflat în dormitor, au dispărut 3.000 de euro, 200 de dolari, 200 de lire sterline şi 1.200 de lei.

Femeia a depus o plângere la Poliţia Petroşani şi a relatat că suspecta fost invitată în bucătăria locuinţei, unde a făcut “demonstraţii” cu produsele de menaj, iar după aproximativ 10 minute a plecat, motivând că persoana vătămată “nu îndeplinea condiţiile promoţiei”, având o pensie mai mare de 700 de lei.

“În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările vizând identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului şi luarea măsurilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă