Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Arhiepiscopul Buzăului și purtătorul de cuvânt CpF, reclamați la CNCD de activiștii de gen

ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei și avocata Ana Săcrieru sunt printre cele cinci persoanele reclamate la CNCD de către Asociația Accept. Motivul? S-au opus unei conferințe care promova teoria gender în fața elevilor minori din Focșani, relatează Activenews.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2018 - 10:41

Potrivit Activenews, Asociația Accept și Brăila Iulia-Patricia au reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cinci persoane, între care pe ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei și pe Ana Săcrieru, purtătorul de cuvânt al Coaliției pentru Familie, pentru că s-au opus conferinței pe care activiștii gen urmau să o prezinte în fața unor copii de 15 ani-18 ani la Focșani.

Mai precis, în cadrul conferinței, Brăila Iulia-Patricia (care se consideră bărbat, deși este biologic femeie) și alte persoane, urmau să le vorbească elevilor despre identitatea de gen, o teorie conform căreia genul diferă de sexul biologic al persoanei.

Atunci, Asociația Părinți pentru Ora de Religie (APOR) din Vrancea a sesizat Inspectoratul Școlar Județean, iar în urma verificărilor, s-a constatat că instituția nu-și dăduse acordul pentru desfășurarea acestei activități cu elevi.

În acest context, Ateneul Popular „Gheorghe Pastia” din Focșani a anunțat că nu mai găzduiește evenimentul, care s-a desfășurat totuși, într-un cadru mult mai restrâns, în altă parte.

Interesant este că de acest se va ocupa însuși președintele CNCD, Asztaloș Csaba Ferenc, persoană care și-a expus de mai multe ori viziunile pro-homosexualitate.

De asemenea, Asociația Accept și CNCD au semnat un parteneriat, prin care cele două entități au accesat un proiect cu finanțare europeană intitulat „Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI”.

Comentarii

loading...