Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Argeş: Restricţie de trafic pe Transfăgărăşan

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan este afectată luni, în apropiere de Piscu Negru, judeţul Argeş, unde un sens de mers este blocat din cauza pietrelor care s-au desprins de pe versant şi au căzut pe şosea.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2018 - 12:28

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Argeş, sensul de urcare către Bâlea Lac este restricţionat, luni, după pe pe Transgfăgărăşan au căzut mai multe pietre desprinse de pe versant.

Astfel, sensul de urcare către Blea Lac este blocat la kilometrul 96 al drumului, în apropiere de Piscu Negru.

Muncitorii de la Drumuri Naţionale se află în zonă şi acţionează, îndepărtând pietrele cu ajutorul unei vole.

Circulaţia rutieră pe DN 7 C - Transfăgărăşan - a fost deschisă traficului rutier la 1 iulie, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă. 

Drumul Naţional 7C, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) şi kilometrul 130,8 (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), a fost închis în 28 octombrie 2017. 

Comentarii

loading...