13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAngajați ai salubrității din sectorul 5 strângeau gunoaiele altora pe la Jilava....

Angajați ai salubrității din sectorul 5 strângeau gunoaiele altora pe la Jilava. Ce măsuri s-au luat

Poliția Locală Jilava, în colaborare cu Garda Națională de Mediu au depistat, sâmbătă, trei angajați ai societății Salubrizare Sector 5 care foloseau o gunoieră a companiei pentru a colecta deșeuri din construcții dintr-o altă autoutilitară pe raza comunei Jilava, din județul Ilfov.

Cei trei bărbați se aflau în timpul serviciului.

„Angajații societății Salubrizare Sector 5 se deplasau către Sectorul 5 după ce goliseră o gunoieră cu deșeuri menajere la gropa de gunoi EcoSud din Vidra. Pe drum, însă, aceștia s-au oprit în comuna Jilava, unde au colectat deșeuri din construcții. Cel mai probabil, angajații societății Salubrizare Sector 5 ar fi mers apoi în sector pentru a umple gunoiera cu deșeuri menajere, astfel încât nimeni să nu își dea seama că sub acestea se află deșeuri din construcții. Poliția din Jilava a aplicat o amendă în cuantum de 6.000 de lei pentru persoanele în cauză”, au scrie, într-un comunicat de presă, reprezentanții Primăriei Sectorului 5.

Totodată, conducerea societății Salubrizare Sector 5 a decis desfacerea în regim de urgență a contractelor de muncă pentru toți cei trei angajați.

Celor trei li se va face și o plângere penală pentru distrugere, deoarece au încărcat deșeuri din construcții în gunoiera destinată deșeurilor menajere.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă