14.3 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Angajați ai salubrității din sectorul 5 strângeau gunoaiele altora pe la Jilava. Ce măsuri s-au luat

Poliția Locală Jilava, în colaborare cu Garda Națională de Mediu au depistat, sâmbătă, trei angajați ai societății Salubrizare Sector 5 care foloseau o gunoieră a companiei pentru a colecta deșeuri din construcții dintr-o altă autoutilitară pe raza comunei Jilava, din județul Ilfov.

Cei trei bărbați se aflau în timpul serviciului.

„Angajații societății Salubrizare Sector 5 se deplasau către Sectorul 5 după ce goliseră o gunoieră cu deșeuri menajere la gropa de gunoi EcoSud din Vidra. Pe drum, însă, aceștia s-au oprit în comuna Jilava, unde au colectat deșeuri din construcții. Cel mai probabil, angajații societății Salubrizare Sector 5 ar fi mers apoi în sector pentru a umple gunoiera cu deșeuri menajere, astfel încât nimeni să nu își dea seama că sub acestea se află deșeuri din construcții. Poliția din Jilava a aplicat o amendă în cuantum de 6.000 de lei pentru persoanele în cauză”, au scrie, într-un comunicat de presă, reprezentanții Primăriei Sectorului 5.

Totodată, conducerea societății Salubrizare Sector 5 a decis desfacerea în regim de urgență a contractelor de muncă pentru toți cei trei angajați.

Celor trei li se va face și o plângere penală pentru distrugere, deoarece au încărcat deșeuri din construcții în gunoiera destinată deșeurilor menajere.

Ultima oră
Pe aceeași temă