Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Anchetă DNA vizând angajări de personal la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie derulează o anchetă vizând angajări de personal făcute la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), context în care au solicitat documente de la Departamentul de Resurse Umane al STS.

Share

Rl online 0 comentarii

13.03.2020 - 20:13

STS a confirmat, la solicitarea Profit.ro şi News.ro, că a pus la dispoziţia DNA documente, punctual, de resortul resurselor umane.

”STS a răspuns şi va răspunde cu deschidere organelor de cercetare. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm faptul că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Surse judiciare au declarat că DNA a solicitat documente referitoare la concursuri de angajare sau la selecţii de personal organizate în mandatul lui Sorinel Vasilca la conducerea STS. Vasilca a deţinut funcţia de director al STS în perioada 1 august 2017 -  29 iulie 2019.

Până la ora transmiterii ştirii, Direcţia Naţională Anticorupţie nu a răspuns solicitării de a oferi informaţii în legătură cu acest subiect.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii