Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul privind numirea Anei Birchall în funcţia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.06.2019 - 17:32

Ea va ocupa interimar această funcţie, până la numirea unui titular la acest portofoliu, după respingerea lui Titus Corlăţean.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marţi, 11 iunie a.c., decretul pentru desemnarea doamnei Ana Birchall, ministrul Justiţiei, ca viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, interimar”, a transmis, marţi, Administraţia Prezidenţială.

Ana Birchall a depus, luni, jurământul în funcţia de ministru al Justiţiei, după ce decretul privind numirea sa a fost semnat de către preşedintele Klaus Iohannis.

Titus Corlăţean, propus pentru a prelua funcţia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, a fost respins de şeful statului care a invocat faptul că, pe vremea când era ministru de Externe, Corlăţean a gestionat defectuos activităţi din domeniul de competenţă.

 

Comentarii