Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ana Birchall, anunț de ULTIM MOMENT despre raportul MCV

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a declarat că raportul MCV nu este încă aprobat în Colegiul Comisarilor și va discuta despre el imediat după întâlnirea din Colegiu, care va avea loc marți, la ora 14, ora României.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2019 - 11:13

„Raportul încă nu este aprobat de Colegiul Comisarilor. Întâlnirea Colegiului Comisarilor este la ora 14, ora României. După aceea, sigur că o să vorbim. (...) Nu voi comenta asupra raportului. O să ies la declarații de presă după ce raportul o să fie public. Cred că s-a lămurit toată această discuție publică, plină de minciuni și cred că odată pentru totdeauna s-a demonstrat că eu am spus adevărul și anume noi am primit documentul de la Ministerul de Externe și ministrul Justiției și Ministerul Justiției nu a intervenit nici asupra formei și nici asupra formei de răspuns”, a spus Birchall.

Comentarii

loading...