17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAlte două decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus / Bilanţul a...

Alte două decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus / Bilanţul a urcat la 248

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că a murit un bărbat de 59 de ani din judeţul Teleorman. Boala a debutat în 3 aprilie, iar în 7 aprilie el s-a prezentat la Spitalul Municipal Videle – CPU cu insuficienţă respiratorie şi stare de agitaţie. Din cauza agravării stării pacientului, a fost transferat în aceeaşi zi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria unde a fost internat cu suspiciune de COVID-19.

Probele i-au fost recoltate tot în 7 aprilie, fiind confirmat în 9 aprilie, în INBI Balş. Bărbatul, care avea condiţii medicale pre-existente: hipertensiune şi ICC, aflat în tratament, a murit în 8 aprilie.

Al 248-lea deces este al unui bărbat de 60 de ani din judeţul Braşov. El a fost internat, în 26 martie, în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Braşov, în acelaşi salon cu un pacient care revenise din Franţa. El a fost confirmat cu coronavirus în 3 aprilie, în laboratorul Spitalul de Boli Infecţioase Braşov.

Pacientul a fost reinternat , în 7 aprilie, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Gheorghe – Secţia ATI cu diagnostic pancreatită acută cu tendinţă de abcedare, pneumonie interstitială cu COVID-19, insuficienţă respiratorie acută.

El a murit în 8 aprilie, având condiţii medicale pre-existente: tumora de cap de pancreas, diabet zaharat insulino-dependent, hipertensiune, ulcer gastric operat.

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă