FOTO: radioinfinit.ro

Accident mortal: doi oameni au murit nevinovați pe Centura Craiovei

Un accident mortal a secerat într-o clipă trei vieți pe șoseaua de centură a municipiului Craiova. Printre victime este și o fetiță de 6 ani.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 28.07.2020 - 10:49

Un accident mortal a avut loc în cursul dimineții pe Centura Craiovei. Un șofer de 25 ani s-a angajat într-o depășire riscantă și a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 41 ani din Motru.

Impactul frontal deosebit de violent a aruncat la câțiva metri unul dintre motoarele autoturismelor implicate în accident, transformate în mormane de fiare contorsionate.

„Poliţiștii s-au deplasat la fața locului, iar din cercetările efectuate au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, din Ghercești, care conducea un autoturism pe DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.”, au anunțat polițiștii după ce au făcut primele verificări la fața locului.

În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital în stare foarte gravă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cercetările continuă în vederea lămuririi cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”, transmite IPJ Dolj.

Comentarii