12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăȘtirile zileiAccident la Teatrul de Comedie: Un angajat, în comă după ce a...

Accident la Teatrul de Comedie: Un angajat, în comă după ce a căzut de la 6 metri

UPDATE. Reprezentanţii Spitalului Universitar din Capitală au precizat că angajatul de la Teatrul de Comedie, care a căzut duminică de la aproximativ 6 metri şi care a fost adus la această unitate medicală, este în stare gravă şi se află în secţia de Terapie Intensivă, unde este monitorizat şi i se acordă tratamentul adecvat.

”În data de 09.09.2018, a fost adus de către un echipaj SMURD la UPU – SUUB un pacient politraumatizat prin cădere de la înălţime (aproximativ 6 m), stabil hemodinamic, însă cu un traumatism cranio-facial sever, care a necesitat intubaţia şi ventilaţia mecanică. Investigaţiile imagistice efectuate la prezentare au mai relevat traumatism toracic, fiind necesară şi din acest punct de vedere susţinerea ventilatorie. Niciuna dintre leziunile decelate nu necesită intervenţie chirurgicală, pentru moment”, arată reprezentanţii spitalului.

Potrivit sursei citate, pacientul, a cărui stare este gravă, se află în secţia de Terapie Intensivă a spitalului, unde este monitorizat şi i se acordă tratamentul adecvat.

“Este vorba de spre un bărbat care a căzut de la o înăţime de şase metri. A fost găsit în stare de inconştienţă şi a fost transportat de către paramedicii SMURD la Spitalul Universitar. Apelul a fost primit în jurul orei 15.20. Bărbatul este în stare gravă, în comă”, a declarat pentru MEDIAFAX, Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov.

Se pare că bărbatul executa în acel moment mai multe lucrări de întreţinere la scena teatrului.

“Este vorba despre un electrician, a vrut să mute un reflector, probabil şi-a pierdut echilibrul şi a căzut de la câţiva metri. A fost transportat la spital. Vorbim despre un accident de muncă”, a declarat, pentru Mediafax, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...
Ultima oră
Pe aceeași temă