Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

14.696 deţinuţi au votat pentru alegerile europarlamentare şi 13.031 pentru referendum

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat, duminică seară, că 14.696 deţinuţi au votat pentru alegerile europarlamentare şi 13.031 pentru referendum.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.05.2019 - 22:19

”Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice de natură să asigure desfăşurarea optimă a procesului de vot, unităţile subordonate au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral”, a transmis,duminică seară, ANP.

Sursa citată a precizat că 14.696 deţinuţi au votat pentru alegerile europarlamentare şi 13.031 pentru referendum.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat, vineri, că din totalul deţinuţilor care se află în penitenciare 17.960 au au drept de vot. Dintre aceştia, 15.652 şi-au exprimat intenţia de a vota la alegerile pentru Parlamentul European şi 15.271 pentru referendum.
 

Comentarii