13.9 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalFCSB, duel de zile mari în Europa League. Echipa lui Becali va...

FCSB, duel de zile mari în Europa League. Echipa lui Becali va întâlni Manchester United, printre altele

FCSB, campioana României, și-a aflat adversarele din Europa League în urma tragerii la sorți și are asigurate încă 8 meciuri în cupele europene.

FCSB a obținut această calificare după ce a trecut de LASK Linz în play-off-ul Europa League, cu un scor general de 2-1.

UEFA Europa League. FCSB și-a aflat adversarele

FCSB a fost plasată în urna a patra valorică, însă acest lucru nu afectează competiția, deoarece formatul Europa League s-a schimbat, eliminând grupele tradiționale în favoarea unui clasament general care cuprinde toate cele 36 de echipe participante.

Fiecare echipă va juca opt meciuri, câte patru acasă și patru în deplasare, împotriva echipelor din urne diferite.

Primele opt echipe din clasament se vor califica direct în optimile de finală. Echipele clasate între locurile 9 și 24 vor juca un play-off pentru calificarea în optimile competiției, în timp ce echipele clasate pe locurile 25-36 vor fi eliminate.

Astfel, FCSB va juca în deplasare împotriva echipelor Rangers, PAOK, Quarabag, și Hoffenheim, iar pe teren propriu va întâlni Manchester United, Olympiacos, Midtjylland, și RFS.

Când sunt programate meciurile din Europa League

  • Etapa 1: 25-26 septembrie
  • Etapa 2: 3 octombrie
  • Etapa 3: 24 octombrie
  • Etapa 4: 7 noiembrie
  • Etapa 5: 28 noiembrie
  • Etapa 6: 12 decembrie
  • Etapa 7: 23 ianuarie
  • Etapa 8: 30 ianuarie
Prima reacție a lui Gigi Becali după ce FCSB și-a aflat adversarele din Europa League

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut și prima reacție după ce echipa sa și-a aflat adversarele.

„Hoffenheim e o echipă mai puternică, pe Manchester, chiar dacă e puternică, o voiam la București. Sunt echipe pe care le putem învinge cu puțin noroc. E bună treaba. Sper să le batem. Nu e exclus să bați Manchester, nu am bătut-o și pe Chelsea. O să facem și întăriri. M-am gândit și la atacant, dar să vedem ce zice clubul, jucătorul vine în trei secunde. Batem patru echipe. Dacă le alegeam noi, nu picau așa.

Cu Manchester vor fi biletele vor fi dublu față de cât au fost în play-off cu Sparta Praga. Eu zic că nu sunt scumpe. Ce bilete erau 60 de lei vor fi 120 de lei. Dacă dai biletele de acum, se vând într-o zi. Dacă le băgăm azi, mâine sunt gata. Ne face fericiți Steluța, începe să ne facă fericiți ca pe vremuri.

Acasă vrem un egal cu Manchester și să câștigăm celelalte trei, zece puncte. Cu Rangers, facem un egal, 11 puncte. Pe PAOK să o batem, facem 14 puncte, pe Qarabag o batem, facem 17 puncte și cu Hoffenheim mâncăm bătaie. Eu așa îmi doresc, nu e ceva irealizabil. Jucăm acasă cu Olympiakos, îi batem noi”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...

Reacţia unui turist din Polonia în drum spre Grecia după ce a văzut cum ninge pe Transalpina

La munte, au căzut primele ninsori din acest sezon. Pe Transalpina, drumarii deszăpezesc deja şoseaua, iar mai mulţi turişti au avut de suferit din...
Ultima oră
Pe aceeași temă