19.6 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalLASK Linz - FCSB 1-1. Gigi Becali reacționează după egalul echipei sale:...

LASK Linz – FCSB 1-1. Gigi Becali reacționează după egalul echipei sale: „E o nenorocire cu el!”

La doar câteva ore după remiza obținută de FCSB în deplasare cu LASK Linz în play-off-ul Europa League, scor 1-1, Gigi Becali a lansat critici dure la adresa a doi dintre jucătorii săi, Alexandru Băluță și Mihai Lixandru.

LASK Linz – FCSB 1-1. Becali reacționează dur

Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, cunoscut pentru reacțiile sale vehemente, și-a exprimat nemulțumirea față de performanțele celor doi fotbaliști, pe care în trecut îi lăuda.

Alexandru Băluță, schimbat la pauză în meciul din Austria, a fost aspru criticat de Becali, care a sugerat că succesul din sezonul trecut i-a afectat atitudinea.

Latifundiarul din Pipera a declarat că Băluță, adus de la Akademia Pușkaș, pare că acum evită jocul și se ascunde de minge, o schimbare radicală față de forma pe care o arăta în sezonul trecut, când a fost un om de bază în echipă.

De asemenea, Mihai Lixandru, folosit doar în ultimele minute ale meciului cu LASK, a fost și el ținta criticilor lui Becali.

În primăvară, patronul îl vedea pe Lixandru ca pe un potențial înlocuitor al lui Adrian Șut, însă, după această remiză, opinia sa s-a schimbat semnificativ.

Deși FCSB a reușit să obțină un rezultat pozitiv în deplasare, aceste critici ar putea tensiona atmosfera în vestiar înaintea returului decisiv de la București, unde se va decide echipa care va avansa în faza principală a Europa League.

Regret că tot am ținut-o, Băluță, Băluță, Băluță. Era printre cei mai buni, îl puneam pe calapod cu Coman. Acum nu știu ce se întâmplă, i-a luat mințile. Nu știu ce e fotbalul ăsta, e nenorocire cu el! Anul trecut a fost cel mai bun și acum nu mai joc, fug de minge, mă ascund să nu o primesc? Cum e posibil asta? Lixandru, spuneam că trece el în fața lui Șut. Acum, unde vede mingea, pac se duce după adversar să nu poată să o primească. Păi ce faci, mă? Joacă, mă, fotbal! Crești la fotbal, a declarat Gigi Becali.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cum să optimizezi spațiul de depozitare folosind cutii de carton?

Cutiile de carton reprezintă una dintre cele mai accesibile și versatile soluții de depozitare, fiind ideale pentru organizarea obiectelor în casă, garaj, birou sau...

România depășește mai multe țări europene la numărul bancherilor cu câștiguri de peste 1 milion de euro pe an

România a depășit nouă țări europene în ceea ce privește numărul bancherilor cu câștiguri anuale de peste 1 milion de euro, conform datelor recente...

De ce utilizatorii Apple rămân fideli brandului? Top 3 motive care explică succesul companiei americane

Cu siguranță ai văzut până acum cel puțin o dată logo-ul cu mărul lui Steve Jobs. Compania Apple este unul dintre cele mai cunoscute...
Ultima oră
Pe aceeași temă