17.1 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDenis Alibec se întoarce în România la vechea iubire, după un singur...

Denis Alibec se întoarce în România la vechea iubire, după un singur sezon la Muaither SC 

Este oficial! Denis Alibec se întoarce în Superliga României. Atacantul revine „acasă”, la Farul Constanța.

Denis Alibec se întoarce la Farul Constanța

Denis Alibec (33 de ani) a revenit oficial la Farul Constanța, semnând un contract cu echipa pentru sezonul următor, cu opțiunea de prelungire pentru încă un an.

Atacantul, care a contribuit semnificativ la câștigarea titlului de campioană al Farului în sezonul 2022/2023, a decis să se întoarcă sub comanda lui Gică Hagi, după un sezon petrecut la Muaither SC.

Anunțul echipei din Constanța

Clubul a anunțat revenirea sa cu entuziasm pe site-ul oficial, subliniind importanța reîntoarcerii sale în echipă. Farul Constanța speră ca experiența și talentul lui Alibec să contribuie din nou la succesul echipei în competițiile interne și internaționale.

”Denis Alibec este de astăzi noul jucător al Farului, după ce a semnat un contract valabil pentru 1 an cu drept de prelungire pentru încă 1 sezon.

Născut la 5 ianuarie 1991 (33 ani), la Mangalia, Denis Alibec este un produs al Centrului de Copii și Juniori de la Farul Constanța și a disputat prima partidă în Liga 1 în urmă cu aproape 16 ani, la 27 septembrie 2008, într-o partidă cu Oțelul Galați, scor 1-1.

În cariera sa a mai îmbrăcat tricoul formațiilor Internaționale Milano (Italia), KV Mechelen (Belgia), Bologna (Italia), Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos (Grecia), Kayserispor (Turcia) sau Muaither (Qatar).

În palmaresul său figurează trei titluri de campion: cu Astra Giurgiu (2016), CFR Cluj (2022) și Farul (2023). Este câștigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014) și declarat fotbalistul român al anului în 2016.

Are 39 de selecții și cinci goluri la prima reprezentativă a României, cu care a participat la C.E din 2016 și la C.E din 2024”, a transmis Farul Constanța.

În sezonul său anterior la Farul, Alibec a impresionat prin performanțele sale, înscriind 14 goluri și oferind 8 pase decisive în cele 31 de meciuri jucate.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rectificarea bugetară aduce bani în plus pentru anumite domenii

Rectificarea bugetară ar urma să asigure fonduri pentru recalcularea pensiilor și plata indemnizațiilor de șomaj până la finele anului. Ordonanța a fost scoasă la...

Ședință de urgență la Ministerul Mediului, în contextul debitelor Dunării

La ședință participă reprezentanți de la Apele Române și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Reprezentanții instituțiilor care urmăresc cotele Dunării vor merge în...

Scăderea cotațiilor la grâu persistă, în ciuda reducerii dobânzii de către Fed și a cererii slabe din Europa

Cotațiile la grâu au înregistrat o scădere recentă, influențată de cererea slabă din Europa și de condițiile meteo favorabile în SUA, care au eclipsat...
Ultima oră
Pe aceeași temă