13.9 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăInternaționalKamala Harris a făcut alegerea: Tim Walz va fi vicepreședintele în cursa...

Kamala Harris a făcut alegerea: Tim Walz va fi vicepreședintele în cursa pentru Casa Albă

Candidatul Democraților la președinție, Kamala Harris, a anunțat marți că l-a ales pe guvernatorul din Minnesota, Tim Walz, drept partener-candidat pentru funcția de vicepreședinte.

Tim Walz va fi vicepreședintele în cursa pentru Casa Albă

Walz, cunoscut ca un susținător fervent al politicilor progresiste și ca un vorbitor din inima Americii, va avea rolul de a atrage votanții albi din mediul rural.

Această alegere are scopul de a consolida baza electorală a Democraților și de a aduce un echilibru regional și tematic în campania electorală.

Tim Walz este guvernatorul statului Minnesota, cunoscut pentru angajamentul său în domeniul educației, sănătății publice și reformelor sociale.

Născut pe 6 aprilie 1964 în West Point, Nebraska, Walz a avut o carieră semnificativă în educație și în domeniul militar înainte de a intra în politica de stat.

Înainte de a deveni guvernator, Walz a fost membru al Camerei Reprezentanților din SUA, reprezentând districtul 1 din Minnesota.

A fost un avocat activ al problemelor legate de educație și sănătate, promovând inițiative pentru îmbunătățirea accesului la servicii medicale și sprijinind reformele educaționale.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Maia Sandu a prins cutremurul din România în direct la televiziunea publică Moldova 1

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a reacţionat cu calm luni, când un cutremur produs în România învecinată a zdruncinat studioul în care dădea un...

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...

Locomotiva unui tren de călători a luat foc într-o gară din Cluj

Un incident grav a avut loc luni, 17 septembrie, pe calea ferată, când un incendiu a izbucnit în locomotiva unui tren de călători care...
Ultima oră
Pe aceeași temă