14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăInternaționalTheresa May va discuta în weekend la telefon cu liderii din UE

Theresa May va discuta în weekend la telefon cu liderii din UE

Purtătoarea de cuvânt a premierului a declarat presei că May a discutat deja cu omologii săi din Bulgaria, Danemarca şi Portugalia, relatează Reuters.

“Va continua discuţiile cu UE în această seară şi în weekend”, a spus purtătoarea de cuvânt, adăugând că May “evidenţiază (în acest convorbiri – n.r.) că este în interesul ambelor părţi să ajungă la un acord”.

May se va confrunta marţi cu un vot-cheie în parlamentul de la Londra asupra acordului său privind Brexit-ul şi încearcă să obţină reasigurări privind înţelegerile în legătură cu Irlanda de Nord pentru a-şi atrage sprijinul aleşilor.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă