20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăInternaționalTrump cere o nouă dezbatere TV, Harris refuză categoric

Trump cere o nouă dezbatere TV, Harris refuză categoric

Staff-ul de campanie al Kamalei Harris spune că Trump „a fost speriat”

Kamala Harris, care a obținut vineri voturile delegaților, necesare nominalizării pentru alegerile din 5 noiembrie, a declarat că intenționează să participe la dezbaterea planificată inițial.

„Este interesant cum „oricand, orice loc” devine „un anumit moment, un anumit spațiu sigur”, a scris ea pe platforma de socializare X. „Voi fi acolo pe 10 septembrie, așa cum a fost de acord și el. Sper să-l văd acolo”.

Purtătorul de cuvânt al lui Harris, Michael Tyler, a spus că Trump „a fost speriat” și că staff-ul de campanie al Kamalei Harris a fost de acord să discute despre noi dezbateri, după cea din 10 septembrie, despre care „ambele campanii au fost deja de acord”.

Sâmbătă, Trump a afirmat, de asemenea, că lui Harris îi „e frică să o facă” și că o va vedea pe 4 septembrie „sau, nu o voi vedea deloc”.

Ambii candidați au străbătut țara în mod agresiv, Trump încercând noi linii de atac împotriva lui Harris, despre care unele sondaje arată că se află într-o mare dispută cu fostul președinte.

Candidatul republican la președinție, Donald Trump a propus o dezbatere cu vicepreședintele democrat, Kamala Harris, la Fox News pe 4 septembrie, dar campania lui Harris a răspuns că Trump încearcă să se retragă dintr-o dezbatere care fusese deja stabilită pentru postul ABC.

Regulile ar fi similare cu prima dezbatere cu președintele Joe Biden, care a renunțat, între timp la candidatură. Trump a adăugat pe platformae Truth Social că de această dată, va avea o „audiență completă în arena”, iar dezbaterea va avea loc în statul Pennsylvania.

Trump și Biden fuseseră de acord cu o a doua dezbatere pe 10 septembrie la ABC News, despre care fostul președinte sugerase să fie mutată la Fox, cea mai populară rețea printre adepții săi.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

Gheroghe Mărmureanu a vorbit despre următorul mare cutremur din România

Luni, 16 septembrie, România a fost zguduită de un cutremur cu magnitudinea de 5,4, care a fost resimțit nu doar pe teritoriul țării, ci...

Percheziții la două case de licitații. Există bănuieli că ar fi oferit lucrări de artă falsificate

Poliţiştii din Bucureşti au efectuat percheziţii la două case de licitaţie din Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea de infracţiuni economice și de fals....

Ministerul Finanțelor propune extinderea stimulentelor fiscale pentru investițiile în activități de cercetare-dezvoltare

Ministerul Finanțelor propune o măsură de sprijin pentru mediul de afaceri, menită să încurajeze inovarea și progresul tehnologic, prin extinderea numărului contribuabililor care beneficiază...
Ultima oră
Pe aceeași temă