16.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiApple intenționează să amâne lansarea funcțiilor de inteligență artificială

Apple intenționează să amâne lansarea funcțiilor de inteligență artificială

Apple intenționează să amâne lansarea funcțiilor de inteligență artificială, care sunt acum așteptate să vină după anunțarea iPhone 16 și iOS 18 în septembrie, notează The Forbes.

Apple amână inteligența artificială

Potrivit Bloomberg, Apple este îngrijorată de stabilitatea funcțiilor Apple Intelligence și are nevoie de mai mult timp pentru a rezolva problemele.

Instrumentele AI ale Apple sunt așteptate să fie lansate pe iPhone-urile care rulează iOS 18.1 până în octombrie, la câteva săptămâni după lansarea iPhone 16.

Înainte de aceasta, Apple intenționează să ofere dezvoltatorilor primele versiuni ale iOS 18.1 și iPad OS 18.1 pentru a testa funcțiile și a corecta erorile, ceea ce s-ar putea întâmpla chiar săptămâna aceasta.

Asta înseamnă că primii cumpărători de iPhone 16 nu ar putea avea parte de unele dintre cele mai recente funcții AI anunțate de Apple la WWDC luna trecută, inclusiv Rewrite, Image Playground, Genmoji, transcriere audio, rezumate ale paginilor web și un Siri modernizat.

Apple Inc., fondată pe 1 aprilie 1976 de Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne, este una dintre cele mai influente și recunoscute companii de tehnologie din lume.

Cu sediul în Cupertino, California, Apple a revoluționat industria tehnologică prin produse inovatoare precum Macintosh, iPod, iPhone, iPad și Apple Watch.

Sistemul său de operare iOS, precum și ecosistemul său de aplicații și servicii, au stabilit noi standarde în experiența utilizatorului.

Cunoscută pentru designul său elegant și calitatea premium, Apple continuă să inoveze și să conducă piața globală a tehnologiei, oferind soluții care transformă modul în care trăim, lucrăm și ne conectăm.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Drăgușin, criticat după meciul din Carabao Cup! Tottenham a învins dramatic pe Coventry

Deși Tottenham a reușit să întoarcă scorul și să se califice în optimile Carabao Cup, prestația fundașului Radu Drăgușin a fost criticată dur de...

Ambasadorului SUA la Budapesta a criticat Ungaria pentru apropierea de Putin

Ambasadorului SUA, David Pressman, la Forumul Budapesta 2024, din data de 18 septembrie, a vorbit despre alegerile din SUA și legătura dintre pe care...

Prețul energiei va exploda. Creșteri și de 120% mai mari pe facturi

În prezent, există oferte de la un singur furnizor pe platforma ANRE, pentru perioada post plafonare Un studiu realizat de Asociația Energia Inteligentă arată care...
Ultima oră
Pe aceeași temă