13.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportAlte sporturiJO 2024. Ede Molnar, abandon. Românul a întâmpinat probleme tehnice

JO 2024. Ede Molnar, abandon. Românul a întâmpinat probleme tehnice

Ciclistul român Ede Molnar a fost nevoit să se retragă din cursa de mountain bike cross-country olimpic de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 din cauza unor probleme tehnice la roata din spate.

Ede Molnar s-a retras din cursă

Acesta nu a putut termina cursa din această cauză, potrivit unei postări pe Facebook a Agenției Naționale pentru Sport. În aceeași competiție, campionul în exercițiu Tom Pidcock a obținut medalia de aur.

În aceeași competiție, campionul en-titre Tom Pidcock, care a câștigat aurul și la Tokyo în 2021, a avut o pană de cauciuc după patru tururi, ajungând să fie cu 35 de secunde în urma liderului.

Cu toate acestea, el a reușit o revenire spectaculoasă și a câștigat cursa cu un timp de 1 oră, 26 de minute și 22 de secunde, devansându-l pe francezul Victor Koretzky, care a sosit la 9 secunde după el.

Podiumul a fost completat de sud-africanul Alan Hatherly, la 11 secunde de Pidcock, campionul mondial en titre.

Ede Molnar și-a descoperit pasiunea pentru ciclism de la o vârstă fragedă, fiind inspirat de peisajele pitorești ale Transilvaniei și de dorința de a explora natura pe bicicletă.

Primele sale competiții au avut loc la nivel local, unde a început să-și construiască reputația de ciclist talentat și determinat.

Printre cele mai notabile realizări ale lui Ede Molnar se numără clasările fruntașe în diverse competiții importante.

A reușit să se facă remarcat în Turul României, o competiție emblematică pentru ciclismul românesc, dar și în competiții internaționale precum Turul Serbiei și Turul Bulgariei.

Ede Molnar continuă să fie un ambasador al ciclismului românesc pe scena internațională. Cu o carieră în plină ascensiune, el își propune să participe la competiții din ce în ce mai prestigioase și să obțină rezultate remarcabile.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă