14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPNL Alba are scoala de dans si bune (re)maniere

PNL Alba are scoala de dans si bune (re)maniere

Hora politica are multi dansatori pe meleagurile din Alba, unii mai priceputi, altii de la formatia de amatori a casei de cultura satesti, trupa “Blide si alte cele”. Unul dintre cei dati de mici la scoala de balet este si fiul mamei sale, pe numele de alint Cosminel, caruia i s-a dat voie de acasa si de la partid sa se joace in cladirea Prefecturii, cu conditia sa nu sparga bibelourile de pe acolo.
Ca al nostru dansator e un amator, ne-o spun multi. Fie colegii (ca nu le putem spune prietenii) de coalitie, fie chiar tovarasii lui de drum, in sensul aratat de sageata liberala. Cosminel nu e baiat rau, atata doar ca salta la jocul politic cand ritmul e de blues si sta pe tusa atunci cand ceilalti se invart ca nebunii. Aspect observat, de altfel, si speculat, tot de altfel, de prietenii lui buni, care ii pandesc cu cea mai mare finete fotoliul, doar-doar se va ridica in picioare un timp mai indelungat si i-l vor putea trage de sub sezut.
Asa ca al nostru ficior e mai mult pe dinafara prim-planurilor politice. Se zvoneste ca la remanierea guvernamentala care asteapta dupa colt, unul dintre ministri ar intra un pic in picaj, precum flota de MIG-uri pe care o gospodareste, si singurul loc unde ar mai putea ateriza sau unde s-ar putea catapulta este Prefectura. Ca efect unic, Cosminel ar trebui sa se reintoarca la afaceri, lasand politichia pe planul doi. Lucru nu tocmai neplacut, avand in vedere contrele pe care le primeste aproape in fiecare zi si faptul ca a fost acuzat de cateva ori ca functioneaza pe post de “racitor” al Aliantei “D.A.”.
Pe de alta parte, scoala de dans si bune maniere a partidului sagetator nu a prea dat rezultate in ultima perioada, in care jucatorii se calca pe picioare. Fata de toata aceasta partitura si in asteptarea unor evenimente nu foarte indepartate, emitem si noi urmatoarea judecata de valoare: Hmmmmmmmmmmmm.

Cele mai citite

Inițiativa pentru Democrație lansează un nou site de informații pentru Alegători și anunță Granturi pentru a crește puterea Votanților din Europa

Bruxelles — Inițiativa pentru Democrație (A4D), o organizație nonpartizană de frunte dedicată susținerii și protejării valorilor democratice la nivel global, este mândră să anunțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă