18 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Ion Țiriac nu știe cât a costat noul său bolid. "E...

VIDEO. Ion Țiriac nu știe cât a costat noul său bolid. „E pentru fundație”

Ion Țiriac, în vârstă de 85 de ani, a adăugat o nouă „bijuterie” la impresionanta sa colecție de mașini de lux.

Ion Țiriac a prezentat noua achizție

Miliardarul a prezentat recent în fața presei un Ferrari 812 Competizione Aperta. Potrivit fostului sportiv, acest bolid a costat aproape 800.000 de euro și a fost achiziționat direct de la fabrica Ferrari.

Întrebat inițial cât a costat, Ion Țiriac a trebuit să întrebe „oamenii lui”, deoarece el nici nu știa. În glumă, acesta a spus că este ieftin și că trebuia să mai cumpere unul.

6,5 litri capacitate cilindrică, 830 de cai și se mândrește cu faptul că de la 0 la 100 de kilometri ajunge în mai puțin de 2,9 secunde. Este o culoare aleasă de mine, am luat-o direct de la fabrică, am fost invitat acolo de domnul Ferrari. E un obiect frumos și sunt foarte mândru că-l putem prezenta vizitatorilor. Cât a costat? Eu doar semnez cecul, e luată pentru fundație. 790.000 de euro a costat,

a declarat Ion Țiriac.

Ferrari 812 Competizione Aperta este un model exclusivist și de înaltă performanță, renumit pentru designul său elegant și tehnologia avansată.

Acesta face parte din seria limitată produsă de Ferrari, cunoscută pentru puterea sa impresionantă și capacitățile sale dinamice.

Caracteristici cheie ale Ferrari 812 Competizione Aperta

  • Motor: V12 de 6.5 litri
  • Putere: Peste 800 de cai putere
  • Performanță: Accelerare de la 0 la 100 km/h în aproximativ 2,8 secunde
  • Design: Aerodinamic și modern, cu elemente specifice Ferrari

În urmă cu câteva luni, după cinci ani de așteptare, fostul sportiv a primit un spectaculos Mercedes AMG Project One, un model extrem de rar produs în doar 275 de exemplare.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Care sunt cele mai căutate locuri de muncă în România și ce oferte au angajatorii în prezent

Piața muncii din România a înregistrat un interes ridicat pentru locurile de muncă din sectorul transporturilor, în special pentru șoferii de categorie B, șoferii...

Ciucă este candidatul oficial al PNL pentru prezidențiale

Liberalii au validat în unanimitate candidatura lui Ciucă pentru alegerile prezidențiale. Rareș Bogdan promite o duzină de batiste pentru PSD Nicolae Ciucă a reafirmat...

Maria Grapini: Să plătească Guvernul locuri de cazare la pensiuni, nu să îi ducă pe oameni în corturi

Europarlamentarul Maria Grapini cere Executivului să folosească bani din rezerva de stat, pentru a caza oamenii în condiții decente Maria Grapini a declarat revoltată, într-o intervenție...
Ultima oră
Pe aceeași temă