18 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăLifestyleAdele anunță „o pauză mare”. Motivul pentru care artista se retrage o...

Adele anunță „o pauză mare”. Motivul pentru care artista se retrage o perioadă

Cântăreața britanică Adele a anunțat că intenționează să ia o pauză prelungită de la muzică după seria actuală de concerte, conform BBC.

Adele a declarat pentru postul german de televiziune ZDF, înainte de o serie de 10 spectacole în Munchen:

Rezervorul meu este destul de gol în acest moment. Nu am niciun plan pentru muzică nouă. Vreau o pauză mare după toate astea și cred că vreau să fac alte lucruri creative doar pentru o vreme.

Cel mai recent album al artistei a fost lansat în 2021, iar în ultimii doi ani, ea a susținut spectacole în rezidență de weekend în Las Vegas, terminând recent cel de-al 90-lea spectacol la Caesar’s Palace, cu o capacitate de 4.000 de locuri.

Seria de spectacole se va încheia în noiembrie

Adele a spus că experiența din Las Vegas a fost epuizantă din punct de vedere emoțional.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută profesional ca Adele, s-a născut pe 5 mai 1988, în Tottenham, Londra. Și-a început cariera muzicală în 2006, când a semnat un contract cu XL Recordings.

Debutul său cu albumul „19” în 2008 a fost un succes major, urmat de lansările „21” în 2011 și „25” în 2015, care au consolidat-o ca una dintre cele mai mari voci ale generației sale. Adele a câștigat numeroase premii, inclusiv 15 premii Grammy și un Oscar pentru melodia „Skyfall” din filmul James Bond cu același nume.

De-a lungul carierei sale, a fost apreciată pentru vocea sa puternică și emoționantă, precum și pentru abilitatea de a crea melodii cu impact profund.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Ciucă a fost desemnat de Consiliul Național al PNL candidat la alegerile prezidențiale

Nicolae Ciucă a fost desemnat cu unanimitate de voturi de cei peste 1.000 de participanți la Consiliul Național al PNL, desfășurat duminică, 15 septembrie,...

Care sunt cele mai căutate locuri de muncă în România și ce oferte au angajatorii în prezent

Piața muncii din România a înregistrat un interes ridicat pentru locurile de muncă din sectorul transporturilor, în special pentru șoferii de categorie B, șoferii...

Românii continuă să aloce sume reduse pentru asigurări, în pofida creșterii numărului de polițe

Românii cheltuiesc mai puțin de 1% din veniturile anuale pentru asigurări, situându-se la coada clasamentului european, chiar și sub Bulgaria. Din 2018, numărul de contracte...
Ultima oră
Pe aceeași temă