14.3 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSocialAndrew Tate din arest pe scena de la „Beach, Please!”

Andrew Tate din arest pe scena de la „Beach, Please!”

Rapperul american French Montana l-a chemat Andrew Tate, pe scena de la festivalul „Beach, Please!”, invitatul fiind acuzat, alături de fratele său, de trafic de persoane și grup infracțional, instigare la lovire, lovire sau alte violențe.

În ultima seară a festivalului, rapperul american French Montana l-a adus pe scenă pe influencerul Andrew Tate care, împreună cu fratele său Tristan Tate, sunt acuzați pentru trafic de persoane și grup infracțional, instigare la lovire, lovire sau alte violențe. În plus, Andrew Tate este judecat separat și într-un dosar de viol.

Tate a intrat pe scenă, stârnind reacții diverse, de la aplauze la huiduieli și înjurături, pe o manea al lui Florin Salam. Bărbatul a cerut publicului să repete dup el „Escape the matrix” (Să scăpăm din matrice). Tate a fost în arest preventiv, apoi în arest la domiciliu pe perioada în care procurorii anti-mafia au instrumentat dosarul de trafic de persoane.

Dosare penale active ale lui Andrew Tate

Andrew Tate, pe lângă dosarele cu fratele său pentru trafic de persoane, viol și alte violențe, este cunoscut în mediul online pentru discursurile sale misogine, manipulatoare și instigarea adolescenților, mai ales băieți, să aibă un comportament agresiv în raport cu ceilalți din jur, susținând că aceasta este imaginea unui bărbat.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost trimiși în judecată în iunie 2023, fiind acuzați de procurori de grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice și instigare la lovire sau alte violențe și lovire sau alte violențe. Speța a ajuns la judecată pe fond la Tribunalul București.

Frații Tate sunt trimiși în judecată împreună cu două femei, formând un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Dintre cele 7 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat, trei s-au constituit parte civilă în procesul penal.

Organizatorii festivalului au declarat, printr-un comunicat de presă, că influencerul a stat „30 de secunde” pe scena de la Costinești și că fiecare artist are libertatea de a aduce oaspeți pe scenă, fără a fi necesar să declare o listă nominală.

Iustina Rusu
Iustina Rusuhttps://www.romanialibera.ro
Iustina Rusu, născută în iunie 2002, este o tânără jurnalistă și specialistă în comunicare din Iași, România. A absolvit Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Iași și este studentă la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași. Începând cu 1 iulie 2024, Iustina s-a alăturat echipei România Liberă, unde contribuie cu articole și reportaje săptămânale, precum și cu știri zilnice pe platforma online a publicației. Iustina are experiență în diverse roluri de jurnalism și PR, incluzând poziția de Coordonator PR la Asociația Studenților Jurnaliști din Iași (2023-2024), reporter la Cuzanet (2022-2023) și colaborator la newsletter-ul "Iașul Nostru" (2023-2024). De asemenea, colaborează cu NewsBox începând din octombrie 2023.
Cele mai citite

Accident cu două persoane decedate după ce o autoutilitară s-a răsturnat

Două persoane au murit şi trei au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident produs pe DN 13B, între localităţile Praid...

Doi bărbați au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac

Doi bărbați au decedat în noaptea de duminică spre luni, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un copac. În urma impactului,...

Accident cu două persoane decedate după ce o autoutilitară s-a răsturnat

Două persoane au murit şi trei au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident produs pe DN 13B, între localităţile Praid...
Ultima oră
Pe aceeași temă