17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăInternaționalNunta anului în Asia, în plină desfășurare. Ceremonii grandioase pentru fiul familiei...

Nunta anului în Asia, în plină desfășurare. Ceremonii grandioase pentru fiul familiei Ambani

La Mumbai are loc nunta anului, o sărbătoare spectaculoasă. Fiul celei mai bogate familii din Asia, Anant Ambani, se căsătorește cu iubita sa, și ea fiică de magnat.

După luni întregi de festivități și evenimente, vineri seara a avut loc ceremonia hindusă care a unit destinele celor doi îndrăgostiți.

Anant este fiul cel mic al lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia și al nouălea cel mai bogat din lume, cu o avere estimată la 116 miliarde de dolari. Mireasa provine dintr-o familie influentă în domeniul farmaceutic și ocupă funcția de director de marketing în compania tatălui ei.

Pentru sâmbătă este pregătită o petrecere fastuoasă, unde se zvonește că vor cânta vedete internaționale precum Adele, Drake și Lana Del Rey.

Ceremonia de vineri seara a adunat personalități marcante: politicieni, oameni de afaceri, vedete de la Bollywood și jucători celebri de cricket, alături de invitați străini, printre care actorul John Cena, fostul premier britanic Tony Blair, actrița Priyanka Chopra și soțul ei, cântărețul Nick Jonas. Toți au purtat costume tradiționale indiene.

Nunta lui Anant Ambani este considerată de importanță națională.

Drept urmare, de vineri până luni, drumurile din jurul complexului unde se desfășoară petrecerea sunt închise traficului pentru mai multe ore pe zi.

De câteva luni, familia Ambani se află într-o continuă sărbătoare. În martie, Rihanna a susținut un concert la un eveniment organizat de familie.

În iunie, mirii și 800 de invitați au plecat într-o croazieră de lux pe Marea Mediterană, urmată de o petrecere grandioasă în Mumbai, unde printre artiștii care au întreținut atmosfera s-a numărat și Justin Bieber.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

O sumă de peste de 20.000 de lei a fost furată dintr-o mașină implicată într-un accident mortal

O sumă de peste de 20.000 de lei a fost furată dintr-o mașină implicată în teribilul accident rutier din localitatea Bumbești Pițic, din județul...

Portugalia cere ajutorul Europei. Incendiile de vegetație fac ravagii

Portugalia a solicitat UE să îi trimită mai multe avioane de stingere a incendiilor, în timp ce cel puțin 15 incendii făceau ravagii în...

Prefectul de Galați cere instituirea stării de alertă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a raportat încă o persoană decedată, pe raza localităţii Griviţa din judeţul Galaţi, numărul total ajungând la şapte Solicitarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă