13.9 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiApple pregătește schimbări spectaculoase pentru iPhone 17

Apple pregătește schimbări spectaculoase pentru iPhone 17

iPhone 17 Pro Max de anul viitor va avea o cameră Tetraprism îmbunătățită de 48 de megapixeli pentru o calitate superioară a fotografiilor și funcționalități de zoom îmbunătățite, conform analistului Apple Ming-Chi Kuo, scrie macrumors.

Surprize pentru iPhone 17

În cea mai recentă notă pentru investitori publicată pe Medium, Kuo a declarat că modificarea cheie a specificațiilor va fi un senzor CIS de 48 MP de 1/2,6″, față de senzorul de 12 MP de 1/3,1″ care se așteaptă să fie utilizat în modelele iPhone 16 Pro din acest an.

Atât iPhone 16 Pro, cât și iPhone 16 Pro Max sunt așteptate să primească lentile telefoto Tetraprism în 2024, în loc ca tehnologia să fie limitată la modelul mai mare Pro Max, așa cum este în seria iPhone 15.

Acest lucru înseamnă că ambele modele iPhone 16 Pro vor avea cel puțin un zoom optic de 5x și cel puțin un zoom digital de 25x.

Kuo a spus că în prezent nu este sigur dacă doar iPhone 17 Pro Max va avea camera Tetraprism îmbunătățită.

Dar, dacă va fi exclusivă pentru acest model, atunci ambele modele iPhone 18 Pro o vor primi în 2026.

Camera Tetraprism îmbunătățită necesită prisme proiectate complet noi, care trebuie să aibă un factor de formă mai scurt pentru a reduce înălțimea camerei, a adăugat Kuo.

Apple Inc. este una dintre cele mai influente și inovatoare companii tehnologice din lume, cunoscută în special pentru produsele sale de înaltă calitate și designul elegant.

Unul dintre cele mai emblematice produse ale companiei este iPhone-ul, un smartphone care a revoluționat industria telecomunicațiilor și a schimbat modul în care oamenii interacționează cu tehnologia.

Lansat pentru prima dată în 2007, iPhone-ul a fost o adevărată revoluție, combinând un telefon mobil, un player media și un dispozitiv de navigare pe internet într-un singur aparat compact și intuitiv.

Succesul inițial al iPhone-ului a fost urmat de numeroase iterații și upgrade-uri, fiecare model aducând îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește performanța, funcționalitatea și designul.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Locomotiva unui tren de călători a luat foc într-o gară din Cluj

Un incident grav a avut loc luni, 17 septembrie, pe calea ferată, când un incendiu a izbucnit în locomotiva unui tren de călători care...

Reacţia unui turist din Polonia în drum spre Grecia după ce a văzut cum ninge pe Transalpina

La munte, au căzut primele ninsori din acest sezon. Pe Transalpina, drumarii deszăpezesc deja şoseaua, iar mai mulţi turişti au avut de suferit din...

PMP și Forța Dreptei fac alianță și îl susțin pe Ludovic Orban la prezidențiale

Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi partidul Forţa Dreptei (FD) au anunţat, luni, că formează o alianță în perspectiva alegerilor parlamentare și prezidențiale de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă