22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalFraศ›ii Tate sub lupฤƒ: acuzaศ›i cฤƒ au ascuns 21 de milioane de...

Fraศ›ii Tate sub lupฤƒ: acuzaศ›i cฤƒ au ascuns 21 de milioane de lire de autoritฤƒศ›ile fiscale

Andrew ศ™i Tristan Tate sunt acuzaศ›i de neplata impozitelor pentru 21 de milioane de lire din afaceri online

Influencerii Andrew ศ™i Tristan Tate sunt รฎn mijlocul unui nou scandal, de data aceasta cu Fiscul. Ei sunt acuzaศ›i cฤƒ nu au plฤƒtit nici un impozit cฤƒtre stat pe รฎncasฤƒri de 21 de milioane de lire sterline, aproximativ 26 de milioane de dolari, sumฤƒ obศ›inutฤƒ din afacerile lor online, relateazฤƒ PA Media, citatฤƒ de Agerpres.
La Tribunalul Westminster, poliลฃia Comitatelor Devon ลŸi Cornwall a iniลฃiat o acลฃiune civilฤƒ pentru evaziune fiscalฤƒ, pe numele celor doi. รŽn document apare ศ™i o a 3-a persoanฤƒ, trecutฤƒ doar cu iniลฃiala J.

Potrivit plรขngerii, รฎntre anii 2014 ศ™i 2022, cei trei nu au plฤƒtit nicio taxฤƒ, รฎn nici o ลฃarฤƒ, pe venituri de 21 de milioane de lire, obลฃinute din afaceri online, mai exact, vรขnzฤƒri de produse ลŸi activitฤƒลฃi pe OnlyFans.

Un reprezentant al poliศ›iei britanice a declarat cฤƒ Andrew Tate are o postare รฎn care afirmฤƒ cฤƒ „refuzฤƒ sฤƒ plฤƒteascฤƒ taxe. Abordarea influencerului a fost de a ignora, ignora, ignora, pentru cฤƒ, รฎntr-un final, datoriile dispar„, a mai argumentat reprezentantul poliลฃiei.

Fraลฃii Tate au deschis „un numฤƒr uriaลŸ de conturi bancare” รฎn Regatul Unit, dintre care ลŸapte au fost blocate, se mai aratฤƒ รฎn acศ›iunea civilฤƒ. Conturile au fost folosite „ca mecanism de plimbare a veniturilor din afaceri. „AลŸa aratฤƒ evaziunea fiscalฤƒ, aลŸa aratฤƒ spฤƒlarea de bani „, susลฃine poliลฃia.

Fraลฃii Tate sunt acuzaลฃi de eludarea plฤƒลฃii taxelor ลŸi spฤƒlare de bani รฎn Marea Britanie, dar ลŸi รฎn Romรขnia. AceลŸtia ar fi alimentat cu milioane de lire un cont pe numele J ลŸi au deschis un al doilea cont pe numele acesta.

Poliลฃia a invocat, de asemenea, o platฤƒ de 805.000 de lire รฎn contul de Revolut al numelui J, sumฤƒ din care 495.000 de lire au ajuns la Andrew Tate ลŸi 75.000 de lire รฎntr-un alt cont pe numele lui J. Banii au fost transferaลฃi รฎn criptomonede.

Controversatul influencer Andrew Tate ศ™i fratele sฤƒu, Tristan, sunt liberi sฤƒ pฤƒrฤƒseascฤƒ Romรขnia, dar nu ศ™i UE, a decis o instanศ›ฤƒ din Bucureศ™ti. Decizia de a permite libera circulaศ›ie รฎn UE nu este definitivฤƒ ศ™i poate fi contestatฤƒ.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistฤƒ experimentatฤƒ รฎn jurnalism ศ™i comunicare, cu o carierฤƒ diversificatฤƒ รฎn mass-media ศ™i educaศ›ie. A fost editor ศ™i prezentator de ศ™tiri la Realitatea Plus din Bucureศ™ti, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 pรขnฤƒ รฎn iulie 2024. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, Dana s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, a lucrat la Prima tv, Naศ›ional Tv, Profit.ro ศ™i Money Channel รฎn aceleaศ™i funcศ›ii. Dana a fost coordonator de marketing ศ™i comunicare la TCE 3 Brazi Group ศ™i expert รฎn comunicare la Agenศ›ia pentru Dezvoltare Regionalฤƒ โ€“ Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artฤƒ ศ™i Culturฤƒ Neamศ› ศ™i copywriter la Opera Comicฤƒ pentru Copii din Bucureศ™ti. Pe lรขngฤƒ activitatea รฎn jurnalism, Dana a fost ศ™i este profesor de limba francezฤƒ ศ™i de limba ศ™i literatura romรขnฤƒ la diverse instituศ›ii de รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขnt. Dana deศ›ine un master รฎn Comunicare de la Universitatea din Bucureศ™ti ศ™i este traducฤƒtor ศ™i interpret certificat pentru limba francezฤƒ.
Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...

Maศ™inฤƒ lovitฤƒ de tren รฎn Argeศ™. ศ˜oferul a scฤƒpat cu viaศ›ฤƒ

Un bฤƒrbat de 51 de ani a fost implicat รฎntr-un accident grav รฎntr-o comunฤƒ din judeศ›ul Argeศ™, dupฤƒ ce maศ™ina sa a fost lovitฤƒ...

Cod portocaliu ศ™i risc de viituri pe mai multe bazine hidrografice

Din aceastฤƒ searฤƒ, de la ora 18:00 ศ™i pรขnฤƒ luni, la ora 10:00, este cod portocaliu pe rรขuri din bazinele Siret ลŸi Prutย  Hidrologii anunลฃฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ