17.8 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSportRaliuAccident cu abandon pentru Simone Tempestini รฎn etapa europeanฤƒ din Estonia

Accident cu abandon pentru Simone Tempestini รฎn etapa europeanฤƒ din Estonia

Campionul naศ›ional absolut Simone Tempestini a ratat o ศ™ansฤƒ importantฤƒ de a se apropia de primul loc รฎn clasamentul Campionatului European de Raliuri dupฤƒ ce s-a rฤƒsturnat รฎn timpul Raliului Estoniei, a patra etapฤƒ stagionalฤƒ, ศ™i a fost nevoit sฤƒ abandoneze.

Pe locul 3 รฎn topul general รฎnaintea rundei din ศ›ara balticฤƒ, Tempestini a รฎnceput excelent raliul ศ™i a fost al treilea dupฤƒ prima probฤƒ specialฤƒ, la mai puศ›in de o secundฤƒ de lider. รŽn cea de-a doua probฤƒ, care este ศ™i cea mai lungฤƒ a etapei, รฎntr-un moment รฎn care avea un timp de Top 5, pilotul clujean nu a mai putut controla modelul Skoda Fabia RS, ศ™i s-a rฤƒsturnat.

Deศ™i impactul nu a fost atรขt de grav, maศ™ina a avut probleme tehnice ศ™i a fost imposibil pentru mecanici sฤƒ o pregฤƒteascฤƒ chiar ศ™i pentru super rally, รฎn care Tempestini sฤƒ continue raliuri, dar cu penalizฤƒri serioase, astfel cฤƒ a fost nevoit sฤƒ anunศ›e abandonul รฎn Estonia.

รŽn urma Raliului Estoniei, campionul romรขn va coborรฎ pe locul 5 รฎn clasament, รฎnsฤƒ รฎncฤƒ mai poate spera la titlul european, avรขnd รฎn vedere cฤƒ principalii contracandidaศ›i, Hayden Paddon ศ™i Mathieu Franceschi, nu au reuศ™it sฤƒ รฎncheie รฎn top ศ™i sฤƒ se distanศ›eze serios รฎn lupta pentru prima poziศ›ie.

Simone Tempestini ศ™i copilotul sฤƒu Sergiu Itu vor avea emoศ›ii ศ™i pentru etapa de sฤƒptฤƒmรขna viitoare, din campionatul intern, de la Sibiu, acolo unde vor concura cu aceeaศ™i maศ™inฤƒ care a fost avariatฤƒ รฎn Estonia. Cei doi trebuie sฤƒ รฎศ™i apere trofeul cucerit รฎn ultimii patru ani pe macadamul din Sibiu, iar o victorie i-ar transforma รฎn favoriศ›i matematici sฤƒ cรขศ™tige un nou titlu absolut.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  XFacebook ศ™i Google News!

Laurenศ›iu Muศ™oiu
Laurenศ›iu Muศ™oiu
Laurenศ›iu Mihail Muศ™oiu lucreazฤƒ รฎn presa centralฤƒ din anul 2008. Din anul 2018 lucreazฤƒ la โ€œRomรขnia liberฤƒโ€. A absolvit Facultatea de Jurnalism ศ™i ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii din cadrul Universitฤƒศ›ii din Bucureศ™ti. Deศ›ine un master รฎn Cercetare รฎn ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii. Este, de asemenea, profesor pentru รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขntul primar ศ™i preศ™colar.
Cele mai citite

Cine sunt judecฤƒtorii care au votat รฎmpotriva candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale

Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei (CCR) a acceptat o contestaศ›ie รฎmpotriva candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale, hotฤƒrรขrea fiind definitivฤƒ ศ™i eliminรขnd-o astfel din cursa...

Studentฤƒ cazatฤƒ รฎn regie, muศ™catฤƒ de ploศ™niศ›e. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul ศ™ef al Gฤƒrzii Naศ›ionale de Mediu, a publicat imagini pe contul sฤƒu de Facebook cu o studentฤƒ cazatฤƒ la un cฤƒmin...

Germania, Franศ›a ศ™i alte state UE fac eforturi pentru a accelera รฎntoarcerea migranศ›ilor รฎn ศ›ฤƒrile lor

ศ˜aptesprezece ศ›ฤƒri europene au cerut Comisiei Europene sฤƒ รฎnฤƒspreascฤƒ regulile UE privind returnarea migranศ›ilor ilegali รฎn ศ›ฤƒrile lor de origine Scrisoarea cฤƒtre Comisia Europeanฤƒ a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ