22.9 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiiPhone 16 Pro va avea zoom optic 5x, anunศ›ฤƒ un furnizor Apple

iPhone 16 Pro va avea zoom optic 5x, anunศ›ฤƒ un furnizor Apple

รŽn fiecare an, Apple introduce noi actualizฤƒri รฎn ceea ce priveศ™te sistemul camerei foto al iPhone. รŽn acest an, cu gama iPhone 16, aceste schimbฤƒri vor fi deosebit de substanศ›iale, potrivit presei internaศ›ionale.

Un zvon cheie privind รฎmbunฤƒtฤƒศ›irile aduse camerei iPhone 16 Pro tocmai a fost confirmat de cฤƒtre un furnizor Apple.

Rapoartele anterioare au indicat cฤƒ acest obiectiv va ajunge la modelul mai mic iPhone 16 Pro รฎn aceastฤƒ toamnฤƒ, iar un nou raport oferฤƒ dovezi suplimentare ale acestei schimbฤƒri.

Lansarea iPhone-ului a reprezentat un punct de cotiturฤƒ รฎn istoria tehnologiei mobile. De la primul model lansat รฎn 2007 pรขnฤƒ la cele mai recente inovaศ›ii, iPhone-ul a redefinit modul รฎn care percepem ศ™i utilizฤƒm smartphone-urile.

รŽn ianuarie 2007, Steve Jobs a prezentat primul iPhone, un dispozitiv revoluศ›ionar care combina un telefon mobil, un iPod cu ecran tactil ศ™i un dispozitiv de comunicare pe internet. Cu un ecran de 3.5 inch, o singurฤƒ tastฤƒ fizicฤƒ ศ™i un design minimalist, iPhone-ul a atras imediat atenศ›ia.

Cu timpul, a devenit printre cele mai faimoase telefoane, cu milioane de utilizatori รฎn รฎntreaga lume. Acum, Apple pregฤƒteศ™te lansarea noului iPhone 16.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

PSD vrea reducerea taxฤƒrii cu 5 procente pe salariile mici ศ™i medii. Cรขศ›i bani ar rฤƒmรขne รฎn buzunarele romรขnilor

Ministrul Adrian Cรขciu a declarat cฤƒ mฤƒsura ar duce la creศ™terea puterii de cumpฤƒrare a romรขnilor ศ™i la competitivitatea companiilor Ministrul investiศ›iilor ศ™i proiectelor europene,...

Ineficienศ›a energeticฤƒ: Povestea care ne costฤƒ scump

Romรขnia, odinioarฤƒ un jucฤƒtor energetic major รฎn Europa de Est, se confruntฤƒ acum cu o realitate sumbrฤƒ: preศ›urile au explodat, iar ศ›ara e รฎn...

Trei candidaturi la prezidenศ›iale au fost contestate la CCR. Sรขmbฤƒtฤƒ se analizeazฤƒ sesizฤƒrile

Sรขmbฤƒtฤƒ este ultima zi de depunere a candidaturilor la cea mai รฎnaltฤƒ funcศ›ie รฎn stat. รŽn cursa pentru Cotroceni sunt 10 candidaศ›i pรขnฤƒ acum Sรขmbฤƒtฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ