15.7 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăInternaționalJoe Biden nu renunță la luptă

Joe Biden nu renunță la luptă

Acesta și-a asigurat susținătorii că va continua lupta pentru al doilea mandat la Casa Albă, în ciuda tuturor presiunilor de retragere și în ciuda tuturor presiunilor de a lăsa loc unui candidat mai tânăr.

Joe Biden, președintele american în vârstă de 81 de ani, după dezbaterea ratată de acum câteva zile cu Donald Trump, încearcă și mai mult să își salveze candidatura de vocile care nu îi țin partea și să ofere în continuare încredere propriului partid și marilor donatori ca e apt să conducă America încă 4 ani.

Acesta susține că acele minute din dezbatere nu îl defineau, dar recunoaște ca are nevoie de mai multă odihnă, motiv pentru care și-a instruit personalul să nu îi programeze evenimente după ora 20.00.

Dar uite cum stă treaba, au fost doar 90 de minute pe scenă, uite ce am făcut în 3 ani și jumătate!

Joe Biden

La momentul actual, în sondajele de opinie, Trump este cu 6 puncte înaintea lui Biden, ceea ce nu îi face cinste președintelui american.

Într-un moment de apărare, Joe Biden a afirmat public următoarele:

Nu plec nicăieri! Am avut o seară proastă. Adevărul este că am ratat-o, am făcut o greșeală, dar am învățat de la tatăl meu, când ești doborât, ridică-te. Vom câștiga aceste alegeri. O să-l învingem pe Donald Trump ca în anul 2020. Dar avem nevoie de voi toți pentru a face asta.

Joe Biden
Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidențiale. Doi candidați au fost respinși

Până în prezent, pentru alegerile prezidențiale din 2024 din România, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...
Ultima oră
Pe aceeași temă