16.6 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalVIDEO. Biden, mesaj ferm privind retragerea sa din cursa pentru un nou...

VIDEO. Biden, mesaj ferm privind retragerea sa din cursa pentru un nou mandat de preศ™edinte

Joe Biden a dat asigurฤƒri cฤƒ nu are de gรขnd sฤƒ plece, รฎntr-un scurt dialog cu un susลฃinฤƒtor.

รŽn cursul unei recepลฃii la Casa Albฤƒ cu ocazia zilei naลฃionale a Statelor Unite, cineva din public i-a strigat: „Luptฤƒ รฎn continuare! Avem nevoie de tine!” preลŸedintelui american care a rฤƒspuns: „Puteลฃi conta pe mine. Nu am de gรขnd sฤƒ plec”.

Avem o datorie faลฃฤƒ de voi.

Joe Biden

Democratul de 81 de ani, incapabil pรขnฤƒ รฎn prezent sฤƒ ลŸteargฤƒ impresia dezastruoasฤƒ lฤƒsatฤƒ de dezbaterea sa eลŸuatฤƒ รฎn faลฃa lui Donald Trump, รฎn urmฤƒ cu o sฤƒptฤƒmรขnฤƒ, a invitat militari ลŸi familiile acestora la un grฤƒtar pe 4 iulie.

Dupฤƒ un scurt discurs citit pe un teleprompter, Joe Biden a luat un microfon pentru a se adresa รฎn mod spontan publicului.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  XFacebook ศ™i Google News!

Laurenศ›iu Muศ™oiu
Laurenศ›iu Muศ™oiu
Laurenศ›iu Mihail Muศ™oiu lucreazฤƒ รฎn presa centralฤƒ din anul 2008. Din anul 2018 lucreazฤƒ la โ€œRomรขnia liberฤƒโ€. A absolvit Facultatea de Jurnalism ศ™i ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii din cadrul Universitฤƒศ›ii din Bucureศ™ti. Deศ›ine un master รฎn Cercetare รฎn ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii. Este, de asemenea, profesor pentru รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขntul primar ศ™i preศ™colar.
Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ