23.8 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiAlba: Un incendiu a cuprins etajul al treilea al unui bloc din...

Alba: Un incendiu a cuprins etajul al treilea al unui bloc din comuna Unirea

Un incendiu a izbucnit, luni seara, într-un apartament situat al etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din comuna Unirea, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Aiud cu două autospeciale de stingere, o autoscară şi o ambulanţă SMURD. Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum.

„Până la sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii incendiului s-au autoevacuat 20 de persoane. S-a constituit şi o echipa de căutare-salvare pentru căutarea în interiorul apartamentului a posibilelor victime”, au transmis reprezentanţii ISU Alba.

Echipa de căutare a găsit, într-una dintre camerele apartamentului afectat, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care prezenta arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 10% din suprafaţa corpului, având semne vitale. El a fost evacuat şi predat echipajului medical.

FOTO. Incendiu la o pensiune din Alba

Zeci de pompieri militari din Aiud şi Alba Iulia intervin în municipiul Aiud pentru stingerea unui incendiu izbucnit iniţial, în cursul nopţii, la un atelier de tâmplărie, care s-a extins la o locuinţă particulară şi la o pensiune, din care au fost evacuate 26 de persoane.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, pompierii militari din Aiud au fost solicitaţi să intervină, joi noaptea, la un incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie, care ardea generalizat pe o suprafaţă de 300 mp, şi care, până la sosirea forţelor de intervenţie, s-a extins la acoperişul unei locuinţe şi acoperişul unei pensiuni aflate în proximitate.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

FCSB, amenințată cu FIFA de către impresarul lui Kiki!

Fundașul David Kiki, scos de pe lista pentru Liga 1 și Europa League, ar putea obține o sumă semnificativă dacă apelează la FIFA, în...

Criză la Hoffenheim, viitoarea adversară al lui FCSB din Europa League!

Hoffenheim, adversara FCSB în Europa League, trece printr-o criză profundă, echipa germană fiind afectată de schimbări majore în conducere și rezultate slabe în Bundesliga. Hoffenheim,...

Jucătorii lui Real Madrid au primit automobile de lux de la BMW, partenerul oficial al clubului!

Astăzi, pe stadionul „Alfredo Di Stefano”, jucătorii lui Real Madrid au primit, la alegere, automobile noi marca BMW, ca parte a parteneriatului dintre club...
Ultima oră
Pe aceeași temă