19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiCe modificări se pregătesc pentru aplicația WhatsApp

Ce modificări se pregătesc pentru aplicația WhatsApp

WhatsApp ar putea suferi modificări în viitorul apropiat. Oficialii au în plan să urmeze exemplul Instagram.

Așa cum există la Instagram, WhasApp ar putea introduce efecte și filtre pentru apelurile video.

Potrivit WABetainfo, funcția este în prezent în curs de testare și va fi disponibilă în curând pentru utilizatorii Android. Într-o versiune beta a aplicației care este disponibilă în magazinul Google Play Store, există o funcționalitate de utilizare a filtrelor în apelurile video, se arată în raport.

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee din lume, utilizată de peste două miliarde de oameni. Lansată în 2009 de Jan Koum și Brian Acton, aplicația a fost inițial creată pentru a permite utilizatorilor să-și actualizeze statusul și să comunice rapid și eficient. În 2014, WhatsApp a fost achiziționată de Facebook, acum Meta, într-o tranzacție evaluată la aproximativ 19 miliarde de dolari, una dintre cele mai mari achiziții din istoria tehnologiei.

WhatsApp permite utilizatorilor să trimită mesaje text, să efectueze apeluri vocale și video, să trimită mesaje vocale, să partajeze imagini, documente, locații și alte tipuri de fișiere. Aplicația folosește criptarea end-to-end pentru a asigura confidențialitatea mesajelor, ceea ce înseamnă că doar expeditorul și receptorul mesajului pot citi conținutul acestuia.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă