32.4 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăPoliticăNicu Ştefănuţă, candidat independent la europarlamentare: „Fac apel la Biroul Electoral Central...

Nicu Ştefănuţă, candidat independent la europarlamentare: „Fac apel la Biroul Electoral Central şi la cele municipale să lase tinerii să voteze!”

Nicu Ştefănuţă, candidat independent la alegerile europarlamentare, a făcut un apel la Biroul Electoral Central şi la Birourile Electorale Municipale să lase studenţii să voteze.

Apelul vine ca urmare a sesizărilor primite de la votanţi, care transmit că unele secţii, cum sunt 1245 şi 1246 din Sectorul 6 din Capitală procesează voturile pe listele suplimentare (pe care votează majoritatea studenţilor care nu se află în localitatea de domiciliu) foarte încet, iar alte secţii nu mai dispun de liste suplimentare încă de la ora 14:00.

„Un vot fără vocea tinerilor este un vot incorect. Încurajez tinerii şi studenţii să voteze masiv în cât mai multe secţii, astfel încât să nu mai fie sabotaţi de lentoarea cu care tratează autorităţile situaţia. Astăzi trebuie să fie despre toată România, nu doar România lor”

a transmis Nicu Ştefănuţă prin intermediul comunicat de presă

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Cluj-Napoca: Mai multe persoane s-au autoevacuat după ce un incendiu violent a cuprins un bloc

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Cluj-Napoca, iar mai multe persoane s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, fără...

Analiști americani: Joe Biden s-a prăbușit după dezbaterea cu Donald Trump

Președintele Statelor Unite ale Americii Joe Biden și fostul președinte Donald Trump s-au înfruntat într-o dezbatere istorică, potrivit CNN.A fost pentru prima dată în...

Atac la ambasada Israelului din Belgrad. Un ofiţer de poliţie rănit, iar atacatorul ucis

Un bărbat cu o arbaletă a rănit sâmbătă un poliţist sârb din dispozitivul de securitate al ambasadei Israelului la Belgrad. Polițistul rănit l-a împușcat...
Ultima oră
Pe aceeași temă