21.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăLifestyleMichael Mosley a fost găsit mort pe insula grecească Symi

Michael Mosley a fost găsit mort pe insula grecească Symi

Presa internațională transmite că medicul britanic de televiziune Michael Mosley a fost găsit mort pe insula grecească Symi, după mai multe zile de căutări de-a lungul coastei pentru a-l găsi pe bărbatul dispărut.

Mosley, în vârstă de 67 de ani, pare să fi căzut pe o pantă abruptă în apropierea coastei stâncoase de deasupra plajei Agia Marina, a declarat Lefteris Papakalodoukas, primarul insulei, pentru The Associated Press.

Papakalodoukas a declarat că se afla la bordul unei ambarcațiuni împreună cu jurnaliștii televiziunii de stat ERT în jurul orei 10.00 când au observat cadavrul sprijinit de un gard.

Michael Mosley era în vacanță

Prezentatorul TV britanic Michael Mosley, dispărut miercuri în timpul vacanței sale în Grecia pe Insula Symi din estul Mării Egee, a fost găsit mort. Potrivit informațiilor inițiale furnizate de Ekathimerini, se pare că prezentatorul TV în vârstă de 67 de ani a fost descoperit fără viață în apropierea plajei Agia Marina.

Autoritățile speculează că acesta ar fi putut suferi de amețeli din cauza temperaturilor ridicate în ziua în care a dispărut și ar fi căzut în mare de pe o stâncă, iar trupul său ar fi fost apoi purtat de curenți.

Mosley a apărut în emisiuni precum seria BBC „Trust Me”, „I’m a Doctor”, „The One Show de la BBC” şi „This Morning de la ITV.”

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Platforma X a lui Elon Musk își schimbă poziția în fața Curții Supreme din Brazilia, cerând ridicarea interdicției

Într-o schimbare semnificativă de atitudine, platforma de socializare X, deținută de Elon Musk, a declarat Curții Supreme din Brazilia că a respectat ordinele de...

Vremea se răcește semnificativ și devine instabilă în Capitală: Averse torențiale și descărcări electrice

Potrivit prognozei speciale emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea în Capitală se va schimba radical în ziua de duminică. Se așteaptă o...

Eroul de la Năstasia

Dragul nostru Ilie Năstase, cunoscut mai ales pentru câteva voleuri luate de la poliție fiind prins băut la volan, dar și pentru schimbarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă