31.8 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalNetanyahu reafirmฤƒ cฤƒ va aduce acasฤƒ toศ›i ostaticii ศ›inuศ›i de Hamas

Netanyahu reafirmฤƒ cฤƒ va aduce acasฤƒ toศ›i ostaticii ศ›inuศ›i de Hamas

Israelul nu cedeazฤƒ รฎn faลฃa terorismului, a spus premierul israelian, afirmรขnd cฤƒ s-a angajat sฤƒ aducฤƒ acasฤƒ toลฃi ostaticii, potrivit actualitate.org.

โ€žNu vom renunลฃa pรขnฤƒ cรขnd nu vom finaliza misiunea ลŸi nu รฎi vom aduce acasฤƒ pe toลฃi ostaticii – atรขt pe cei vii, cรขt ลŸi pe cei morลฃiโ€, a adฤƒugat Netanyahu, potrivit Sky News.

Israelul afirmฤƒ cฤƒ peste 130 de ostatici au rฤƒmas รฎn Gaza, iar aproximativ un sfert dintre aceลŸtia ar fi morลฃi.

Forลฃele israeliene au salvat sรขmbฤƒtฤƒ patru ostatici รฎn viaลฃฤƒ din centrul FรขลŸiei Gaza, a declarat armata. Potrivit Poliลฃiei, un ofiลฃer al forลฃelor speciale israeliene a fost ucis รฎn timpul operaลฃiunii de recuperare a ostaticilor, scrie Sky News.

Conform aceleiaลŸi surse, cel puลฃin 94 de palestinieni au fost uciลŸi รฎn mai multe lovituri รฎn zona รฎn care a avut loc sรขmbฤƒtฤƒ salvarea ostaticilor, a anunลฃat guvernul din Gaza condus de Hamas.

Directorul biroului de presฤƒ al guvernului a declarat pentru Reuters cฤƒ 93 de palestinieni au fost uciลŸi รฎn loviturile israeliene asupra oraลŸului al Nuseirat ลŸi a zonelor din apropiere. Associated Press a raportat รฎntre timp cฤƒ numฤƒrul celor uciลŸi a crescut la 94.

Forศ›ele israeliene au recuperat din Gaza cadavrele a trei ostatici

Forศ›ele israeliene au recuperat cadavrele a trei ostatici din Gaza, anunศ›ฤƒ Forศ›ele de Apฤƒrare Israeliene (IDF), potrivit BBC.

Trupurile aparศ›in lui Shani Louk, Amit Buskila ศ™i Itzhak Gelerenter. FDI a declarat cฤƒ aceศ™tia au fost uciศ™i pe 7 octombrie, iar rฤƒmฤƒศ™iศ›ele lor au fost duse รฎn Gaza.

Presa localฤƒ a raportat cฤƒ trupurile au fost gฤƒsite รฎntr-un tunel al Hamas.

Aproximativ 1.200 de persoane au fost ucise รฎntr-un atac fฤƒrฤƒ precedent, cรขnd atacatori ai Hamas au dat buzna รฎn Israel. Aceศ™tia au luat alte 252 de persoane ca ostatici รฎn Gaza.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Scene incredibile la spitalul din Sรขnnicolau Mare: Un ศ™obolan a coborรขt din tavan

Un ลŸobolan care ลŸi-a fฤƒcut simลฃitฤƒ prezenลฃa la Spitalul Orฤƒศ™enesc din Sรขnnicolau Mare. Acesta a coborรขt din tavanul de rigips, strecurรขndu-se printr-o gurฤƒ de...

Siegfried Mureศ™an, desemnat negociator-ศ™ef al bugetului UE. Este primul europarlamentar romรขn care ocupฤƒ o asemenea funcศ›ie

Europarlamentarul liberal Siegfried MureลŸan, membru al grupului Partidului Popular European (PPE), a fost desemnat de cฤƒtre grupurile politice din Parlamentul European pentru a ocupa...

VIDEO Un elev de 14 ani este autorul atacului armat de la un liceu din SUA care s-a soldat cu cel puลฃin patru morลฃi...

Suspectul arestat รฎn urma atacului armat care s-a soldat miercuri cu cel puลฃin patru morลฃi ลŸi nouฤƒ rฤƒniลฃi รฎntr-un liceu american este un elev...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ