32.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSportFotbalUnited, aproape de a-și pierde omul de bază! Bruno Fernandes este dorit...

United, aproape de a-și pierde omul de bază! Bruno Fernandes este dorit de Bayern Munchen

După ce l-a numit recent în funcția de antrenor pe Vincent Kompany, Bayern Munchen este foarte aproape de transferul internaţionalului portughez Bruno Fernandes, fotbalist care în acest moment evoluează la Manchester United.

Potrivit cotidianului portughez O Jogo, Fernandes, care se pregăteşte să participe la EURO 2024 cu selecţionata ţării sale, nu exclude un transfer la un alt club în această vară, deși mai are contract cu United până în 2026.

Bayern Munchen, care l-a numit recent în funcţia de antrenor pe belgianul Vincent Kompany, speră să dea prima lovitură a verii prin aducerea lui Bruno Fernandes pe Allianz Arena.

Se pare că bavarezii au însă concurenţă serioasă în privința aducerii lui Fernandes, FC Barcelona fiind interesată la rândul ei de mijlocașul lusitan.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Sfaturi pentru reducerea primei la asigurarea RCA

Pentru mulți dintre noi, a obține reduceri la asigurarea RCA reprezintă un obiectiv important atunci când încercăm să gestionăm bugetul auto eficient. În fond,...

Inteligența artificială a dat verdictul! Cât se termină România – Olanda, în optimile EURO 2024

România a acces în optimile EURO 2024, acolo unde o va întâlni pe Olanda. Echipa lui Ronald Koeman nu este în cea mai bună...

Ministerul Educației, despre cum s-a desfășurat a doua probă de la Evaluarea Națională

Astpzi, s-a desfășurat a doua probă scrisă (Matematică) din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (sesiunea 2024). Au fost prezenți 153.013 absolvenți ai clasei...
Ultima oră
Pe aceeași temă