4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSocialAdministratiePovestea unei pisici din rasa "tomberonez". Dan Podaru o criticฤƒ pe Clotilde...

Povestea unei pisici din rasa „tomberonez”. Dan Podaru o criticฤƒ pe Clotilde Armand pentru modul รฎn care a gestionat problema animalelor fฤƒrฤƒ stฤƒpรขn

Candidatul Alianศ›ei Sectorului 1 pentru funcศ›ia de primar al sectorului 1 din Capitalฤƒ, Dan Podaru, รฎi aduce critici actualului edil, Clotilde Armand, pentru lipsa de implicare รฎn problema animalelor fฤƒrฤƒ stฤƒpรขn.

Dan Podaru a prezentat cazul unei pisici, pe care a reuศ™it sฤƒ o salveze de pe strฤƒzile sectorului 1.

โ€œMicuศ›ul din imagini este Arthur. Arthur e rasa โ€žtomberonezโ€, un motan pe care l-am salvat รฎn iunie anul trecut de pe stradฤƒ. Acum e mare, sฤƒnฤƒtos ศ™i fericit.

Dar mii de alte animale ca el, nu sunt ศ™i nu au ศ™ansa pe care a avut-o el. Iar un singur om nu poate adopta ศ™i salva zeci de animale.

Starea รฎn care l-am gฤƒsit pe Arthur este rezultatul lipsei de centre care sฤƒ ofere sterilizฤƒri ศ™i programe de adopศ›ii pentru animalele strฤƒzii, precum ศ™i al nepฤƒsฤƒrii oamenilor care abandoneazฤƒ รฎn stradฤƒ puii animalelor de companie.

Fiind iubitor de animale personal ศ™i implicรขndu-mฤƒ de multe ori รฎn sterilizarea diverselor grupuri de animale gฤƒsite pe stradฤƒ, e firesc sฤƒ aduc un astfel de proiect ศ™i รฎn cadrul candidaturii mele pentru Primฤƒria Sectorului 1.

Ar fi foarte important un PET hotel destinat locuitorilor din Sectorul 1 care au animale de companie ศ™i bineรฎnศ›eles unde sฤƒ se poatฤƒ realiza sterilizarea gratuitฤƒ a pisicilor ศ™i cรขinilor fฤƒrฤƒ stฤƒpรขn.

Nu este foarte complicat. Prin angajarea unei mici echipe, o promovare prin social media, facem รฎncercarea ca toate aceste animฤƒluศ›e sฤƒ รฎศ™i poatฤƒ gฤƒsi un cฤƒmin รฎn Bucureศ™ti sau รฎn afara Bucureศ™tiului.

รŽn acest mod simplu putem sฤƒ avem grijฤƒ ศ™i de cรขinii sau pisicile fฤƒrฤƒ adฤƒpost din Sectorul 1 ศ™i bineรฎnศ›eles putem sฤƒ ศ™i igienizฤƒm sectorul, sฤƒ gฤƒsim o modalitate umanฤƒ, civilizatฤƒ, prin care sฤƒ ne demonstrฤƒm dragostea faศ›ฤƒ de vieศ›uitoare, compasiunea pentru animalele fฤƒrฤƒ stฤƒpรขnโ€, a scris Dan Podaru pe pagina sa de Facebook.

Citeศ™te ศ™i:

INTERVIU. Dan Podaru: PSD-iศ™tii nu vor vota niciodatฤƒ cu Tuศ›ฤƒ

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  XFacebook ศ™i Google News!

Laurenศ›iu Muศ™oiu
Laurenศ›iu Muศ™oiu
Laurenศ›iu Mihail Muศ™oiu lucreazฤƒ รฎn presa centralฤƒ din anul 2008. Din anul 2018 lucreazฤƒ la โ€œRomรขnia liberฤƒโ€. A absolvit Facultatea de Jurnalism ศ™i ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii din cadrul Universitฤƒศ›ii din Bucureศ™ti. Deศ›ine un master รฎn Cercetare รฎn ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii. Este, de asemenea, profesor pentru รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขntul primar ศ™i preศ™colar.
Cele mai citite

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...

Donald Trump รฎl atacฤƒ pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ รฎnceapฤƒ acest rฤƒzboi

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cฤƒrui ลฃarฤƒ a fost invadatฤƒ de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ...

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ