14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăPoliticăRobert Negoiță îl laudă Piedone în detrimentul lui Cătălin Cârstoiu

Robert Negoiță îl laudă Piedone în detrimentul lui Cătălin Cârstoiu

„ Pe Cătălin Cîrstoiu nu-l cunosc, însă am înțeles că e un manager foarte bun și o să plecăm de la premisa că știe, dar Piedone chiar știe administrație”, spune primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, potrivit jurnalul.ro.

„Eu nu cred în persoane miraculoase, care să influențeze votul… Până la urmă, cetățeanul va decide. (…) Cel mai important e contactul direct cu cetățeanul, ori aici Piedone a cel mai bun. La contactul cu cetățenii știe să interacționeze. E ce trebuie. Eu mă bucur că există alternativă, iată că avem de unde să alegem”, spune la Antena 3 primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță.

Întrebat pe cine ar prefera ca primar general, Cătălin Cîrstoiu, Cristian Popescu Piedone sau Nicușor Dan, Negoiță a spus: „Pe dl. Cîrstoiu nu-l cunosc, însă am înțeles că e un manager foarte bun și o să plecăm de la premisa că știe, dar Piedone chiar știe administrație”.

Managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu, este candidatul comun PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Daniel Băluță, Robert Negoiță, Cristian Popescu Piedone, în topul bucureștenilor

Primarii de sector se bucură de cea mai mare încredere în rândul bucureștenilor, arată cel mai recent sondaj CURS realizat în perioada 18-30 august 2023.

Sondajul CURS despre preferințele politice ale bucureștenilor arată că Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, se bucură de cea mai mare încredere în București, urmat foarte aproape de Robert Negoiță, edilul Sectorului 3, și de Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...

Comisia Europeană a înrăutăţit semnificativ prognoza privind deficitul guvernamental al României în 2024

Comisia Europeană a îmbunătăţit uşor, la 3,3%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, graţie accelerării consumului privat şi veniturilor mai mari, dar...

Isărescu: Când datoria depăşeşte 50%, trebuie luate măsuri

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a afirmat că, atunci când datoria depăşeşte 50% din PIB trebuie luate măsuri. Mugur Isărescu a fost întrebat,...
Ultima oră
Pe aceeași temă