14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportFotbalCampiona Italiei și-a concediat antrenorul! Cine îi ia locul lui Walter Mazzarri...

Campiona Italiei și-a concediat antrenorul! Cine îi ia locul lui Walter Mazzarri pe banca lui Napoli

Cu două zile înaintea meciului de pe teren propriu cu FC Barcelona, Campioana Italiei, SSC Napoli, l-a concediat pe antrenorul Walter Mazzarri, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului napolitan, Aurelio De Laurentiis, care a precizat că l-a numit în locul lui Mazzarri pe Francesco Calzona, actualul selecţioner al Slovaciei, care va asigura interimatul până la sfârşitul sezonului.

Walter Mazzarri a preluat-o pe SSC Napoli la jumătatea lunii noiembrie, după demiterea francezului Rudi Garcia, însă nu a reuşit să aducă revirimentul scontat la echipa din sud-vestul Italiei, după un început dezastruos de sezon.

Napoli a cucerit titlul în Serie A în sezonul trecut, sub comanda lui Luciano Spalletti, actualul selecţioner al Italiei, dar în prezent ocupă poziţia a noua în clasament.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

O stradă surpată în Cluj a fost acoperită temporar cu o prelată

Alunecarea de teren, care s-a produs acum aproape două săptămâni, a afectat o lungime de 20-30 de metri a străzii, trăgând la vale o...
Ultima oră
Pe aceeași temă