20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalCampiona Italiei și-a concediat antrenorul! Cine îi ia locul lui Walter Mazzarri...

Campiona Italiei și-a concediat antrenorul! Cine îi ia locul lui Walter Mazzarri pe banca lui Napoli

Cu două zile înaintea meciului de pe teren propriu cu FC Barcelona, Campioana Italiei, SSC Napoli, l-a concediat pe antrenorul Walter Mazzarri, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului napolitan, Aurelio De Laurentiis, care a precizat că l-a numit în locul lui Mazzarri pe Francesco Calzona, actualul selecţioner al Slovaciei, care va asigura interimatul până la sfârşitul sezonului.

Walter Mazzarri a preluat-o pe SSC Napoli la jumătatea lunii noiembrie, după demiterea francezului Rudi Garcia, însă nu a reuşit să aducă revirimentul scontat la echipa din sud-vestul Italiei, după un început dezastruos de sezon.

Napoli a cucerit titlul în Serie A în sezonul trecut, sub comanda lui Luciano Spalletti, actualul selecţioner al Italiei, dar în prezent ocupă poziţia a noua în clasament.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă