18.4 C
București
joi, 6 iunie 2024
AcasăSportFotbalRemiză cu goluri între FC Voluntari și Oțelul Galați

Remiză cu goluri între FC Voluntari și Oțelul Galați

FC Voluntari și Oțelul Galați au terminat la egalitate, scor 1-1, luni seara, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 22 a Ligii 1.

Oţelul a deschis scorul în minutul 11 prin fundaşul ivorian Jonathan Cisse, după un corner executat de Ştefan Bodişteanu.

Gazdele au primit un penalty în minutul 55, dar arbitrul Istvan Kovacs a revenit asupra deciziei după ce a revăzut reluările video şi i-a acordat cartonaş galben lui Robert Popescu pentru simulare.

După ocazia mare a lui Adam Nemec, FC Voluntari a egalat în minutul 80, prin Radu Boboc.

Trupa lui Dorinel Munteanu putea da lovitura pe final, când portarul Jesus Fernandez a fost providenţial la şutul portughezului Joao Serrao (90+6), în situaţie de unu la unu.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Putin spune că Rusia nu urmăreește atacarea NATO

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a dat asigurări că ţara sa nu are "ambiţii imperiale" şi nu intenţionează să atace NATO."Nu căutaţi ceea ce...

SUA au făcut un test cu o rachetă hipersonică cu capacități nucleare ce poate lovi Moscova sau Beijingul

SUA au făcut un test cu o rachetă hipersonică cu capacităţi nucleare care poate lovi Moscova sau Beijingul în mai puţin de 30 minute,...

Accident auto Transfăgărășan: Două pasagere au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu

Două pasagere din două maşini care s-au ciocnit pe Transfăgărăşan au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, cu mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă